Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Stadler Form PAUL

www.stadlerform.hu

a hőérzékeny fűtőventilátor

Halk ventilátorként kánikulában is jól teljesít a svájciak új készüléke. Bár nyáron is a távvezérelhető és oszcilláló mozgású PAUL csendes és megbízható társ, ereje második funkciójában a növelendő szobahőmérséklet terén mutatkozik meg igazán.

PAUL a most megnyílt berlini IFA kiállításon a Stadler Form üdvöskéje. A cég a tüdőnk indirekt védelmével a bekerülő levegő felügyelete révén 1999 óta foglalkozik. A védelem egyik eleme a belélegzett levegő hőmérséklete.

Nyolc tartományban állítható a kívánt hőmérséklet és hasonlóan az autók légkondicionálásához nem szakaszosan ki­be kapcsoló üzemmódban, hanem folyamatosan és érzékenyen reagálva tartja PAUL az adott hőfokot. A válallat által levédett Adaptive HeatTM technológia garantálja mindezt igen halkan.
PAUL egymagában 30 négyzetméteres lakóhelyiséget is képes ellátni, IP21 védeme fürdőszobai használatra is alkalmassá teszi. Mosható a levegőszűrője és energiaigénye mindössze 80 Wattal indul.
A Stadler Form készülékeivel 15 nemzetközi design díj tulajdonosa. A formatervezés most is a visszafogott Stadler Form jegyeket hordja magán. A bő félméteres magasságú PAUL ötkilósan a beépített anyagmennyiség használatában is igényes.