Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Trust YVI vezetékmentes egerek

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

fantáziadúsan

Munkahelyen vagy otthon ábrándozva arról, milyen lenne máshol...
Más képzetekkel - mint a sematikus íróasztal vagy rajta a szögletes notebook - gondolatban játszadozva egyszercsak az egérre téved a tekintet, elugrik, majd újra visszatér: nem is kell másra gondolni, ott van a szemünk előtt az ihlet.

A hollandok egérkollekciója mitagadás kizárólag a gyengébb nemet célozza, belőlük is azokat, akiknek erősebb a fantáziájuk. A Bird (=madár), a Flower Power (=virágoké a hatalom) és a Dream Cacther (=álomvadász) fantázianevekkel egy olyan sorozatot indítanak, amellyel bátran szállhatunk szembe az egyhangúság és a csupa derékszögű dizájn ellen.

A kolibri a kecsesség és finomság szimbóluma, az erőteljes színű virágok a hatvanas évek szelíd tiltakozásaként indult hippymozgalom jelképeivé váltak és a harmadik egér pszihedelikus látványvilága kinek-kinek a személyiségéhez passzolva üzen valamit: nem vagyunk robotok a számítógép mellett. Az alkotók gondosan választották meg a képeket, legjobb lenne, ha mindhárom egér egyszerre lehetne az asztalunkon. A praktikum sem marad el, a vezetékmentes használat a gumiborítás biztonságával együtt kényelmes. A 800/1600 dpi sebességváltó gomb az igényesebb grafikai munkáknál jön jól és az USB vevőegység is gondosan lett kialakítva, az egér hasában jól elfér, ha nem használjuk és az elvesztése nem opció.