Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

URBAN REVOLT Wireless SELFIE STICK

by UR www.cedrus.hu

az új őrület

Mindenhol mindenki fényképez, a mobiltelefonokkal egyre jobb képeket csinálhatunk és nem akarunk lemaradni egy képről sem. Meg is indult a 'szelfi'­őrület, főleg a külföldiek terjesztik. Mi is parádézhatunk vele, ha párezer forintért beszerzünk egyet idehaza.

A bot nem amatőr, rendes iparosmunka ­ - még ha nála a dizájelem nem is tenghet túl - ­ búvik meg benne. Az acélteleszkópos hosszúságállítás, a beépített akkumulátor, a 360 fokban elforgatható rögzülő telefontartó és a Bluetooth kapcsolat okostelefonunkkal mind praktikus elem. A tartozék USB kábelt használva feltöltjük az akkumulátort, párosítjuk a telefonnal, a méter hosszúra is kinyújtható bot végére rögzítjük a telefont és már indulhat is az önfeledt képkomponálás. Az Apple és az Android rendszerű telefonok gazdái örülhetnek, velük összekapcsolódik a Bluetooth eszköz ('UR Selfie Stick' néven azonosítja magát), a Windows rendszerű telefonok tulajdonosai azonban hoppon maradnak, őrájuk a gyártók nem gondolnak.

A bot nyelén kényelmes távolságban van az exponáló gomb, megnyomva elkészül a fotó. A bot felszíne hosszan rovákolt, úgyhogy a telefon súlya nem tudja kicsavarni a kezünkból, mert jó a fogási tapadás. Ha végeztünk a fényképezéssel, a szelfibot hamar szétszerelhető és kis helyen elfér a saját dobozában vagy anélkül is.

Teljesen új fehasználási területként bevethetjük kéziállványként a földre támasztva általános célú fotózáshoz is, ha nem ragaszkodunk arcunk ubikvitásához - ­jobb képet kapunk a kézremegést kiküszöbölve -,­ de ajánlatos az alsó végére egy kupakot keresni kisebb üdítőspalackról vagy más megfelelő átmérőjű flakonról, mivel az USB töltőaljzatot és a bekapcsológombot az aljára tervezték, ezeket mindenképpen meg kell védeni a portól és nemkívánt behatásoktól.