Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

GENEVA AeroSphère Small

by Sándor Gy. Zsolt www.audiocentrum.hu/Geneva

gömbölyded akusztika

Svájcban a formatervezők sutba dobták a szögletes hangdoboz tervrajzait és hadat üzentek a derékszögeknek. Az élék színeket sem vetik meg, a tervezők fekete és fehér színvariációi mellé a GENEVA­vörös szinte dukál. A technika a manapság elérhető legmodernebb megoldásokat hasznosítja, a zeneforrások vezeték nélkül csatlakozhatnak, csak a villásdugó a fali konnektorhoz zsinóros.

Az AeroSphère Small a telefonon, PC­n digitálisan tárolt zeneszámainkat Bluetooth kapcsolattal szólaltatja meg. Ha Apple termékünk van, tudja az AirPlay átjátszást is, ehhez már a készülék Wi­Fi képességét veszi igénybe. Ezen a módon észleli a lakásban a DNLA szabványú egyéb hangtárolókon őrzött muzsikát is. A hangrendszer természetesen befogad vezetékes (MP3­ lejátszó, stb.) zeneforrást is.

A Small a kisebb testvér 2 kilósan, bátyja Large pedig 8 kilót nyom. Ha beszerezzük az AeroSphère Base különálló egységet, akkor egy forrásból akár négy külön helyiséget is megtölthetünk kedvenc zenéinkkel, vegyesen is Small és Large megszólaltatásával.

Felépítésében a 2 mély­ és 2 magas hangsugárzó (a Large mélynyomóval is megtámogatva) adja a teres sztereó hangképet, a gyárilag szabadalmazott DSS hangfeldolgozással úgy tölti be a szobát, hogy a hangrendszer bárhol lehet ­ akár a sarokban is ­ és mindegy, hol ülünk a zenehallgatáskor. Belül három kamra gondoskodik az akusztikus megszólalásról, a jelerősítés csatornánkét digitálisan működik.

Kerek hangzás és gömbölyded forma együtt a GENEVA cég AeroSphère családja, a név is a légies hangokra utal. Megfelelő polc vagy pult hiányában a kiegészítő tartóállványokkal tehetjük érdekesebbé az egyedi látványvilágot. A készülék kezelése a gyári fémtokos távszabályozót használva pofonegyszerű.