Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

TRUST Wireless Keyboard & Air Mouse

by Sándor Gy. Zsolt www.trust.com/20089

for TV, PC, PS & Media Player magyar ékezetes billentyűzettel

Nemrég adunk hírt arról, hogy okostévékhez szánva új termékfajta jelent meg a TRUST palettáján. A gyártók helyett a TRUST gondolta tovább, milyen is a használhatóság ha valakinek az okostévével van kedve barangolni a világhálón, vagy az okostévére letölthető alkalmazással példának okáért játszana. Különösen kritikus a weboldalak címeinek a beírása egy normál távvezérlővel (mint régen az SMS-fabrikálás ugyanazon gombok többszöri megnyomásával), de bármely más szövegbevitel is ugyanilyen rabmunka.

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player elegáns formatervezéssel megalkotott kétoldalas távvezérlő. Egyik oldala a hagyományos csatornaváltás /hangerőszabályozás/stb. gombok mellett egy egérváltó gombsorból is áll, míg a másik oldal egy komplett billentyűzet. Ami miatt újra hír tárgya az, hogy a gyártó magyar ékezetes billentyűzettel is megkezdi a forgalmazást. Webcímek, jelszavak beírásakor tud ez igazán hasznos lenni (egy valóban erős jelszó kisbetű/nagybetű/számok önmagában is bonyolult kombinációja).

Másik nagy ötlet a képernyőn az egérkurzor mozgatásának módja. A TRUST távvezérlőjével annak a levegőben történő elmozdítása elegendő az egérmozgatáshoz. Amerre mutatunk a távvezérlővel, szolgai módon követi azt az egérkurzor. A gyártó egy ismertető filmet is forgatott, ami itt látható (e cikkben a termékfotó még az angol verziójú billentyűzetet illusztrálja, hasonlóképpen a levideózott példány is).

A Wireless Keyboard & Air Mouse for TV, PC, PS & Media Player sokoldalú társ nemcsak okostévéhez, hanem számítógéphez, PlayStation játékkonzolhoz és házimozi médialejátszóhoz is. Saját akkumulátora adja ehhez az energiát, amit USB-s csatlakozású forrásból bármikor újra tölthetünk.