Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

AIRFREE T40

by Sándor Gy. Zsolt www.sterillevego.hu

Tiszta levegő feketén-fehéren

A portugál formatervezők újabb tetszetős darabbal gyarapították az Airfree családot. Követve a "kisebb szebb" elvét olyan lakótérbe szánják a T40 modellt, ahol a teljesítményt pontosan akarjuk igazítani a légköbméterhez. A 'nagytestvér' korábbi P és E szériával egyezően a T40 lelke a TSS termodinamikus sterilizáló rendszer. A használatához javasolt szobaméret 16 négyzetméterig terjed, azaz kb. 48 légköbméterig tökéletes a hatása.

Rövid ideig nagy biztonsággal igen magas hőfokon kezeli a beszívott levegőt, amit az egyszerű kéményhatás mozgat. Teljesen hangtalan. Nincs forgó, kopó vagy cserélendő alkatrésze és tartozéka. Egyszerűen működik és még a dizájnra is hangsúlyt fektettek, ebben tér el a család többi tagjától, feketében és fehérben.

Mindenhova való, ahol még gyenge immunrendszerű újszülött, lábadozó beteg vagy legyengült időskorú lakik. Működése csökkenti az allergia és az asztma tüneteit.

Az Airfree modellek mindenhol hasznosak, ahol sok ember fordul meg és magas a levegő szerves idegenanyag-tartalma. Orvosi kezelők és várótermek, irodák, ügyfélfogadók, közös helyiségek levegőjét a szabadalmaztatott TSS technológia rendben tartja. 99.99%-os hatékonysággal a mikroorganizmusokat megsemmisíti anélkül, hogy káros anyagot bocsátana ki.

A levegőben úszó gombaspórák, baktériumok, vírusok, poratka-ürülék és minden más szerves anyag elpusztul. A poratka, a penészgomba és bacilusok sem élik túl a célzott hőkezelést.

Ezzel annyit tettünk, amit csak lehet, a belélegzett levegőt tisztán és egészségesen tartjuk.