Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Trust TV Connection

by Sándor Gy. Zsolt www.cedrus.hu

Kit kártyaolvasóval

A Trust TV Csatlakozókészlet a beépített memóriakártya-olvasóval könnyedén használható bármelyik Samsung Galaxy táblagéppel vagy okostelefonnal. Egyszerűen csatlakoztatjuk a Galaxy táblagép vagy okostelefon microUSB kimenetén a TV Csatlakozó készletet.

A Kit kimeneti oldaláról HDMI-kábelen keresztül a tévére jut a videójel, így kedvenc képeinket és tárolt filmjeinket a síkpaneles tévén nagy méretben nézhetjük meg.


A Csatlakozókészletbe USB aljzatot és gyors memóriakártya-olvasót is beépíttetek. Ezek közvetlen hozzáférést biztosítanak az összes olyan fájlhoz, amelyet külső USB-kulcson vagy memóriakártyán (SD/microSD/SDHC/SDXC formátumon) tárolunk. Biztonsági másolatok készítése így szinte gyerekjáték, a személyes tartalmak tárolását és archiválást egyetlen eszköz segítségével végezhetjük el.

A csatlakoztatások után a Kit tetején lévő széles gombot meg kell nyomni a kapcsolat élesítéséhez, ehhez a csatlakoztatás során még a telefon/tablet töltőjére is szükség van. A töltést a Kit kapja a microUSB portján, de a telefont is ellátja az adattovábbítás energiaigényeihez igazodva. Így előrelátóan nem a telefon saját akkumulátorát meríti.