Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt áll: Kezdőlap Újdonságok

Panasonic Nostalgic Clear LED lámpa

by Sándor Gy. Zsolt www.panasonic.hu

választékbővítés

A fogyasztói szokásokat nehéz rövid távon megváltoztatni, ezt \'fényesen\' csak a mobiltelefon piacnak sikerült.

Magán a fényforrás-piacon a váltást a halogén, majd az energiatakarékos lámpák bevezetése után immár egy harmadik lépcső, a LED lámpa testesíti meg.

A Panasonic cégé a japán piac legnagyobb részesedése és a világ harmadik legnagyobbikaként most a Nostalgic Clear LED lámpák választékát bővíti. Formában és használhatóságban egyértelműen visszafordultak a vevőkbe berögzült fazonokhoz. Még az üvegtest is átlátszó, csak a beltartalom vadiúj.

A CMT gyártástechnológia szerint az üvegtestnek pontosan a közepén van az izzószálat imitáló LED-sor. Így körte, ping-pong labda és gyertya formájú változataik 330 fokban körbe világítva a régi villanykörték hangulatát idézik. Élettartamuk besorolástól függően 10-25-40 ezer óra, ami átlagos 10-25-40 évnyi használatnak felel meg a típustól függően.

A Panasonic egy nagyobb fényerejű GU5.3 típusú fényforrás forgalmazását is megkezdte 10W teljesítmény igénnyel, ami egy 45W-os halogén lámpáéval egyezik meg. Sok modelljük dimmelhető is, azaz fényerejük külső szabályozót használva tompítható, így még kisebb az energia fogyasztásuk.