Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekEgyéb
ARARAT Brandy & Szivar Szaküzlet - 1062 Budapest Andrássy út 99., (bejárat a Bajza u. felől)

E különleges bolt és bemutatóterem a legendás Ararat brandyk hazai fellegvára, annak teljes standard, prémium és super-prémium választékával. Az örmények legendás aranya mellett különleges kézi és gépi sodrású szivarok, szivarkák, vízipipák, humidorok és dohánykellékek, szakkönyvek egészítik ki a palettát. Az ARARAT az ünnepi alkalmak egyedülálló kísérője, üzleti és családi eseményeink izgalmas ajándéka. Találkozzon a legendával Budapesten!

Bővebben
Bor és a Társa - Budapest Allee Bk....

Akad netán, aki még nem ismeri a MOM Park bor- és delikát szaküzletét? A 2003 óta fennálló üzlet családi vállalkozás, ahol az igényes vásárlók mindent megtalálnak: a legkiválóbb magyar és külföldi borok, pezsgők, pálinkák, valamint sajtok, sonkák, pástétomok, helyben sütött olasz kenyér, krémes fagylalt és friss fűszernövények várják az ínyenceket. Bor és a Társa: a hagyomány és a prémium minőség egyedülálló ötvözete.

Bővebben
Borkápolna - 1071 Budapest Damjanich utca 52.,

Kuriózum. Mi mással lehet jellemezni egy felszentelt oltárral rendelkező egykori kápolnát, ahol 1300 fajta bor található? A hatalmas, boltíves pincelabirintusban kiemelt helyet kaptak a kis hazai borászatok, amelyek választéka közül több csak itt található. Rendkívüli a választék portugál és spanyol borokból, de a világ minden tájáról van itt nedű. Hetente borkóstolóknak adnak helyet a minőségi borok e szentélyében.

Bővebben
Bortársaság - 1013 Budapest Lánchíd u. 5....

Egy igazán jó bor csodákra képes… A különleges íz mellé különleges hangulatot varázsol, akár társaságban, akár egyedül fogyasztjuk. A Bortársaság vezető pozícióját 1993 óta elsősorban rendkívül nagy és igényes választékának köszönheti – üzleteiben többek között olyan kizárólagos termelők borait vásárolhatjuk meg, mint a Heimann- (Szekszárd), Oremus- (Tokaj) vagy a Szt. Andrea- (Eger) birtok. Kezdő borszakértőknek is melegen ajánlott.

Bővebben
Budai Borszalon - 1113 Budapest Tas vezér u. 16.

Ez a borszalon egy rendkívül „aktív” borszalon: a Lorántffy Zsuzsanna Borrend referenciaüzlete, a Budai Borbarát Kör megalakítója, borvacsorák és borkóstolók szervezője. Mindezt a magyar borok elkötelezett híveként teszik. Kínálatukban tehát a magyar borok: a badacsonyi, az egri, a somlói, az etyeki a budai, a szekszárdi, a tokaji és a villányi borvidékekről.

Bővebben
L’Enoteca - 1056 Budapest Belgrád rakpart 13-15.

A mediterrán stílusú L’Enoteca - bepillantást enged az olasz borbárok hangulatába. Itt nem csak vásárolni lehet, de lehetőség van a kiváló olasz és magyar borok megkóstolására is, különleges sajtok, sonkák, szalámik kíséretében. Itt beszerezhetők az üzlet által felfedezett és támogatott kisbirtokkal rendelkező, egyelőre még ismeretlen boros gazdák palackjai is. Újdonság a Toscana Borklub, ahol a vendég maga tarthat saját borkóstoltatást, kiválasztva a borokat, a kísérő ételkülönlegességeket és az időpontot.

Bővebben
La Boutique des Vins - 1051 Budapest József Attila u. 12.

A Malatinszky-kúria ízletes borainak, tokaji és villányi remekműveknek és első osztályú francia pezsgőknek ad otthont a La Boutigue de Vins. Az 1992-ben megnyíló első borszaküzlet fabútoraival, stílusos berendezésével melegséget áraszt. A bor kedvelői számos kiegészítőt – Riedel poharakat, borszetteket – is beszerezhetnek. Az üzlet belföldre és külföldre házhoz szállítást vállal.

Bővebben
Présház Borkereskedés - 1052 Budapest Váci u. 10.

A város közepén egy valódi pincére lelhetünk, amely az ország híres borvidékeibe kalauzol el bennünket. A Présházban minden igényt kielégítő borválaszték várja a látogatókat a mindennapok boraitól a csúcskategóriáig. Egyedi szortimentükben fellelhetők ritkaságok, különleges évjáratok 1940-ig visszamenőleg. „Nagy borok” előjegyzését, borkóstolók, borbemutatók professzionális lebonyolítását, gravírozást és házhoz szállítást (külföldre is) vállalnak.

Bővebben
Selection.hu - 1036 Budapest Lajos u. 91.

Széles választékát találja hazai és külföldi: Borkülönlegességeknek, - Pálinkáknak, - Pezsgők és Champagne-oknak, - Ajándék kategóriájú különleges import finomszeszeknek. Kényelmes foteljainkban polci áron fogyaszthat baráti körben a fenti termékekből. Kávé, cappucino, télen forró csoki és forralt bor. Webáruházunkból rendelhet irodájából vagy akár otthonról a fotelből. Igény szerinti zártkörű céges vagy kihelyezett borkóstolók.

Bővebben
Szent István Borszaküzlet - 1137 Budapest Pozsonyi út. 49.

VINUM REGUM REX VINORUM, az üzletben Tokaj-Hegyalja borainak egyik legnagyobb választéka található. Megvásárolhatók a muzeális tokaji borokon kívül Magyarország díjnyertes borai és minden, ami a borhoz és ajándékozáshoz illő. A Margitsziget szomszédságában borászok várják a vásárlókat szakértő tanácsaikkal.

Bővebben
Terroir Club - 1037 Budapest Csillaghegyi út 13.

Speciális borlelőhely, ahol olyan természethű, kis kézműves európai birtokokról származó (terroir, organikus, esetenként biodinamikus ) borokat talál, amelyek a termőhelyük teljes tiszteletével születnek. Ha innen választ, egyedi és megismételhetetlen borral fog találkozni akár magának, akár ajándéknak szánja. Barátságos árak, tanácsadás borfogyasztással, kóstolással, tárolással kapcsolatban, egyedi szolgáltatás pedig a magánszemélyeknek nyújtott szakszerű borraktározási lehetőség.

Bővebben
WhiskyShop - 1053 Budapest Veres Pálné u. 8.,

Ha valahol nehéz a kísértésnek ellenállni, akkor a WhiskyShop ilyen hely. 4 égtájról, közel 500-féle whiskyt, de whiskeyt is (!) lehet itt megnézni, megvenni vagy akár meg is kóstolni. A Whiskyshop egyszerre szakbolt, bemutató- és kóstolóhely, sőt több ennél: szentély! A nedű ivása is ceremónia, melyhez itt a kiegészítők igen széles választékát találjuk: mini palackokat, poharakat, ajándékcsomagokat, speciális desszerteket, élelmiszereket, sőt szakkönyveket is.

Bővebben