Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekEgyéb
Bomo Art - 1052 Budapest Régi posta u.14.

A Bomo Art a századforduló hangulatát stílusos zenével és kifinomult papírtermékekkel teremti meg. A levélpapírok mellé helyezett töltőtoll, a bőrkötéses naplók, az igényes képeslapok a múltra emlékeztetnek. A csomagolópapírok, és dobozok árusítása mellett speciális igények kielégítését is vállalják. Egyedi meghívók és Budapest legnagyobb vendégkönyvei, fotóalbumai várnak az odalátogatókra.

Bővebben
Interiur Studio - 1053 Budapest Vitkovics Mihály u. 6.

Finom szappanok, gyertyák, tusfürdők, szárított virágok, papírtermékek sorakoznak a polcokon. A múlt század hangulatát idéző boltban kézzel készült naplók, fotóalbumok, díszdobozok, képeslapok, mártogatós tollak, illatos, fából faragott fenyődíszek, koszorúk, egyedi csomagolópapírok kaphatók. Speciális szolgáltatásként a díszdobozok, naplók, mappák, vendégkönyvek, és különleges díszcsomagolások egyedileg is megrendelhetők.

Bővebben
Zsigray Stúdió - 1011 Budapest Fő u. 12.

Ha unja már azt, hogy minden évben ugyanazokat a képeslapokat küldi el szeretteinek és ismerőseinek, akkor ezt az üzletet Önnek találták ki! Egyedi, tökéletes kidolgozású papírtermékek, melyek garantálják, hogy minden vásárló megtalálja a neki tetsző portékát, akár képeslapról, akár csomagolópapírról vagy díszdobozról van szó. Vigyázat! Csak egyéniségeknek…

Bővebben