Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekEgyéb
Bognár Kesztyűüzlet és Dom Szemüvegszalon - 1054 Budapest Károly krt. 4.

Trendi miliőben, a legutolsó divat szerinti napszemüvegek (Dior, Armani, Cavalli, Chanel, Gucci…) és PÉCSI KESZTYŰ! „Ez mind-mind pécsi kesztyű!” Itt találhatók a valódi, a tradicionális, magyar pécsi gyár aprólékosan, sokszor kézzel kidolgozott kesztyűi. Akár hűvös időre, akár bálba, akár autóba. Különböző színekben, az aktuális divatot követő fazonban, egyedi igényeknek megfelelően is, a legfinomabb anyagokból. (pl. peckary-bőrből)

Bővebben
Carl Zeiss Optika - 1061 Budapest Andrássy út 6.

A Carl Zeiss Vision 160 éve kutatja a látást és annak minden oldalát. Ez a folyamat rendkívül összetett és minden egyes eleme személyfüggő. Képzelje el, hogy a látás teljesen új világát nyitjuk meg Ön előtt az i.Scription szemüveglencsékkel! Mindezt egy olyan szalonban, ahol megtalálja a szemüvegkeret és napszemüveg világmárkák széles választékát.

Bővebben
Gas - 1087 Budapest Kerepesi út 9. - Aréna Plaza

A klasszikus vonal keveredése a legtrendibb formákkal, ez a jellemzés nemcsak a kiváló minőségű olasz márka, a GAS ruháira, hanem a gyönyörű, Andrássy úti üzletére is igaz. Az elbűvölően nőies és határozattan férfias, elegáns öltözékek mellett a farmerek, a mindennap hordható, sportos, utcai ruhák is helyet kapnak, mindezt olyan egyediséggel és profizmussal fűszerezve, hogy percek alatt kiderül, GAS ruhát viselünk. Az üzletünkben világhírű, prémium kategóriás napszemüvegek is kaphatóak: Givenchy, Chopard, Police és Furla.

Bővebben
Orange Optikai Szalon - 1061 Budapest Király u. 38.

Egyéniség, design, stílus. Az Orange-ban mindenki talál alternatívát! Ami biztos, hogy amit nálunk talál, az több lesz egy hétköznapi szemüvegnél, legyen szó extravaganciáról, bohémságról, markáns, vagy diszkrét, letisztult megjelenésről. Itt a világmárkák között ugyanúgy képviselteti magát a skandináv innovatív design, mint a minimalizmus, vagy a francia elegancia. A szemüveg egy stíluselem, mely illeszkedik az egyéniséghez és erősíti annak külső képét.

Bővebben
Sportszem Optika - 1055 Budapest Balassi B. u. 2/b.

Látogasson el a sportszemüvegek világába. Üzletünk egy olyan speciális optika, ahol az összes sportág legnagyobb márkaneveinek sportszemüvegeit összegyűjtöttük. Ha a futás, vitorlázás, búvárkodás, tenisz, golf esetleg a biciklizés a kedvenc időtöltése, boltunkban fellelhető hozzá a megfelelő sportszemüveg. Ha optikai korrekciót igényel, a Sportszem Optikában minden sportszemüveget dioptriás változatban is elkészítjük.

Bővebben