Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekMűtárgy
Anna Antikvitás - 1065 Budapest Falk Miksa u. 18–20.

Tökéletes példája annak, hogy az apró családi vállalkozások is ugyanolyan kincseket rejtenek, mint a nagyobb régiségkereskedések. Elbűvölő környezetben talál rá a vásárló a számára értékes holmikra. A legnagyobb választék régi textilneműből: szalvétákból, abroszokból, törülközőkből stb. Hangulatos, barátságos és emberléptékű…

Bővebben
Anni Domini - 1055 Budapest Falk Miksa utca 6.

Az Anni Domini Galéria címében és életében is változás történt. Az antik tárgyak mellett a kínálatban immár megjelent a kortárs művészi üveg is. Bőséges a kínálat a különböző korok üvegeiből, porcelán, ezüst és kerámia tárgyakból, valamint ízléses kisbútorokból is válogathatnak. A kínálat mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül az üzlet tulajdonosának hozzáértő és segítőkész személyisége mellett sem. Aki ide betér, biztosan egy kellemes élménnyel lesz gazdagabb.

Bővebben
Anno Antikvitás - 1052 Budapest Váci u. 25. (bejárat a Pesti B. u. felől)

Mintha egy régi polgári család otthonába érkeztünk volna, ahol elegáns komódok, lámpák, mindennapi használati tárgyak, illetve ezüstnemű sokasága teszi a helyiséget nemcsak otthonossá, hanem elegánssá is. Az üzletet felkereső gyűjtőt, ajándékot keresőt vagy akár a pénzét befektetni kívánó vásárlót is ugyanolyan szakértő kezek fogják elkalauzolni az itt fellelhető tárgyak világában.

Bővebben
Antik centrum - 2000 Szentendre Dózsa Gy. út 10/a.

Régi tárgyak „Paradicsoma” ez a hely. 3000 m2-en találni itt hatalmas választékban: díszlakatos munkákat (kerítés, kapu stb.) antik járólapokat, antik építőanyagot, kerti padokat, falikutat, romantikus kőfaragványokat, régi jegyes téglákat, bútorvereteket, de régi bútorokat, és egyéb műtárgyakat is.

Bővebben
Art-Deco - 1055 Budapest Markó u. 6.

Egyedi lámpák, csillárok, tükrök készítése, bútorok szakszerű restaurálása kézi politúros módszerrel.

Bővebben
Bardoni - 1055 Budapest Falk Miksa u. 12.

A Bardoni zömmel art deco, szecessziós, bauhaus, retrobútorokkal kereskedik. Ami különleges ebben a galériában, hogy tulajdonosa és munkatársai térrendezési és lakberendezési kérdések szakértői is egyben. Az Eurostyle lakberendezés elveit követve a múlt bútorait a XXI. század emberének ízléséhez és értékvilágához igazítják, létrehozva valami igazán izgalmasat, nem szokványosat, valami mait.

Bővebben
Belvedere Szalon, Galéria és Aukciósház - 1051 Budapest Szent István tér 12.

Galéria és aukciós ház egyben. Célja, hogy alkotóművészek, műgyűjtők, múzeumi szakemberek, kulturális vezetők, műkereskedők, érdeklődő turisták, műkritikusok találkozóhelye legyen. A festmények és bútorok mellett a galéria foglalkozik szobrokkal, kerámiákkal, ezüstneművel és szőnyegekkel, valamint különleges egyházi tárgyakkal is. Szolgáltatásai között szerepel az értékbecslés és a restaurálás.

Bővebben
Bujanovics Eduárd - 1055 Budapest Falk Miksa u. 18–20.

Egy gyerekkori álom megvalósulása ez a kis antikvitás a Falk Miksa utcában. A kis üzletben magas minőséget találunk. Bútorok, igényes néprajzi tárgyak, finom különleges órák: a barokktól az art decoig; fali-, asztali és álló órák, működőképes állapotban, garanciával, nagy választékban, szakszerűen restaurálva.

Bővebben
Darius - 1055 Budapest Falk Miksa u. 24–26.

A 40 éves szakmai múltra visszatekintő Dárius Régiségkereskedő kft.-t műgyűjtő családtagok alapították 1989-ben. A budapesti galériában 200 m2-en XVIII-XIX. századi bútorok, valamint szőnyegek, iparművészeti tárgyak és XVIII-XX. századi festmények találhatóak.

Bővebben
Eklektika Galéria - 1055 Budapest Falk Miksa u. 18–20.

Az Eklektika Galériában megtalálható minden, ami az antik bútorral berendezett lakás nélkülözhetetlen kelléke: Herendi porcelán, Zsolnay kerámia, üveg- és ezüstalkotások, kisbútor, szőnyeg. Emellett érdemes megtekinteni a galéria festménykínálatát, melynek nagy hányada a XX. századi, és a kortárs alkotók műveit tartalmazza.

Bővebben
Ernst Galéria - 1056 Budapest Irányi u. 27.

Az Ernst Wastl és Eleni Korani tulajdonolta galéria főként a XIX–XX. századi magyar és külhoni impresszionista és modern festmény-, bútor- és műtárgygyűjteménye révén vált ismertté. A már nemzetközileg is ismert és elismert magyar művészek mellett folyamatosan kutatnak új tehetségek után is, teret és lehetőséget kínálva művészetük kibontakoztatásához. Filmplakát-gyűjteményük nemzetközi hírű.

Bővebben
Forma Vivendi - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

Régi és modern együtt! Ízléses eklektika egy grandiózus megoldásokat bemutató 500 nm-es áruházban. A Forma Vivendi olyan mai, élhető és kellemes, modern emberi lakás- és házbelsőket, kerti megoldásokat mutat be és kínál minden ember számára, mellyel egyénit és egyedit alkot a lakberendezési piacon. Az antik tárgyak itt beépülnek a modern design világába. Az egyszerű modern vonalak a régmúlt értékek formáival ötvözve tükrözik azt az életformát, mely a múlt megbecsülésén alapszik.

Bővebben
Katona Antik - 1055 Budapest Falk Miksa u. 12.

Egy régiségbolt, ahol XVIII–XIX. századi antik és XX. századi bútorok várják a műértőket. Az üzletben található bútorokat Katona Lajos aranykoszorús bútorrestaurátor restaurálta.Különleges műtárgyak, festmények, híres tervezők, magas minőség, maximális hozzáértés. Ahol a bensőséges hangulat és a magas szintű szakértelem kiegészítik egymást.

Bővebben
Kundra Antikvitás - 1056 Budapest Váci u. 46.

Ez az üzlet a polgári lakberendezési tárgyak gyűjteménye: megtalálhatók itt kristály- és ebédlőcsillárok, egyedi tervezésű Tiffany lámpák, selyembúrás asztali- és állólámpák, faliórák, gyertyatartók, képkeretek. Igény szerint komplett asztali szervizt állítanak össze: tálcák, kínálótálak, kiöntő készletek (kanna, cukortartó, tejkiöntő), ecet-olajtartók, evőeszközkészletek, különféle tálalási kiegészítők, márkás porcelán mokkás- és teáskészletek felhasználásával. Gyönyörűek az antik színházi kellékek is: ezüst és gobelin táskák, gyöngyház színházi látcsövek, ékszerek, szelencék.

Bővebben
Montparnasse - 1055 Budapest Falk Miksa u. 10. (bejárat a Markó u. felől)

Magyarország egyetlen francia art deco bútorokra specializálódott galériájának tulajdonosa Szabó Beáta. Első kereskedését 15 éve Párizsban nyitotta meg, majd Budapesten is üzletet alapított. A bútorok visszafogottságában rejlő hűvös elegancia és bizsergető érzékiség jellemzi a francia art decot. Az általa kínált luxus berendezési tárgyakat párizsi "lelőhelyeiről" választja ki a tulajdonosnő, majd magyar restaurátorok varázsolják újjá.

Bővebben
Moró Antik - 1055 Budapest Falk Miksa u. 13.

Egy galéria, amely régi fegyverekre és keleti műtárgyakra specializálódott. Nem csak a gyűjtők találhatnak itt kincsekre. Ha férfiaknak keresünk nívós, értékálló ajándékot, érdemes itt is körülnéznünk. Találhatunk régi távcsövet, antik fegyvert, sétapálcát, régi ón söröskorsót, ezüst kupát…

Bővebben
Müller és Társa Lakásgaléria - 1055 Budapest Kossuth L. tér 13-15.

A Müller és Társa Lakásgaléria Müller Árpád, a fiatalon elhunyt festőművész emlékére jött létre. Célunk, hogy időről-időre a hatalmas életmű feldolgozásával kiállításokat rendezzünk, felidézve a kortárs magyar festészet egyik meghatározó alakját, felejthetetlen egyéniségét. Ehhez kapcsolódva kedvenc korszakaink tárgyaiból tematikus bemutató, mint pl. ARTDECO, BAUHAUS, MOSER üvegek, krokodil táskák, kisbútorok, melyek meg is vásárolhatók A galéria előzetes telefonos bejelentkezés alapján látogatható.

Bővebben
Nagyházi Galéria és Aukciósház - 1055 Budapest Balaton u. 8.

Egy hely, ahol mintha a világ összes kincse fel lenne halmozva. Egy hely, ahol Munkácsy, Rippl-Rónai, Tiziano szelleme lebeg. Egy hely, ahol minden bútornak, festménynek, tárgynak, néprajzi alkotásnak hosszú története van. Nagyházi Galéria és Aukciósház leginkább a festményeiről híres a nagyközönség előtt. Különlegessége, hogy XIX. és XX. századi festők mellett a vásárló a korábbi századok alkotásai között is válogathat.

Bővebben
Násfa Antik Galéria - 1055 Budapest Falk Miksa u. 22.

Színvonalas szobrokkal, grafikákkal, festményekkel, ezüstből készült műtárgyakkal és számos dísztárggyal várja az érdeklődő vevőket, gyűjtőket.

Bővebben
Ómama Antik - 1027 Budapest Frankel Leó u. 7.

Mi a közös a Napfény ízében és a Rokonokban? A korhű öltözetek, amelyek közül nem egy darab ebből az üzletből került ki. Magas színvonalú műtárgyak, ruhák és ékszerek a XX. század elejétől egészen a hetvenes évekig: art deco, retrostílus és sok minden más. A bolt tárháza az emblematikus daraboknak, a legfinomabb külföldi csipkétől a bakelit fényképtartóig, amelyek mosolyogtatóan utalnak egy adott időszakra, és a különleges munkáknak, amelyek meglepnek és gyönyörködtetnek.

Bővebben
Ómama bizsuja - 1055 Budapest Szent István krt. 1.

Ha szeretné magát úgy érezni, mint a régi korok dívái, akkor jöjjön el ebbe a boltba, és vásároljon egy apró ékszert, kiegészítőt, csipkét vagy dísztárgyat. Lepje meg magát a felfedezés örömével, hisz ebben az üzletben biztosan lesz olyan tárgy, amiről úgy fogja érezni, hogy Ön találta meg először: bizsuk és öltözetek a XIX. századtól a hetvenes évekig, kitűnő minőségben, megfizethető áron.

Bővebben
Pintér Antik - 1055 Budapest Falk Miksa u. 10.

Antik- és designbútorok, csillárok, festmények, ezüstök, porcelánok között böngészhet Közép-Európa legnagyobb belvárosi régiségkereskedésében (közel 2000 m2-en) Vállalják a megvásárolt bútorok külföldre szállításának bonyolítását, múzeumi, minisztériumi engedélyezésének beszerzését, bútorok szakszerű felújítását garanciával.

Bővebben
Polgár Galéria és Aukciósház - 1052 Budapest Váci u.. 11/b....

A Polgár Galéria és Aukciósház Magyarországon elsőként foglalkozott műkereskedelemmel és árverésekkel, s a mai napig megtartotta vezető szerepét a galériák között hatalmas, árverezésre alkalmas termeivel. Mintha a magyar műkincsek itt lennének felhalmozva, gyönyörű bútorok, festmények, ékszerek között válogathatunk. Legutóbb, a több ezer darabos Zsolnay-aukciójával hívta fel magára a figyelmet.

Bővebben
Pozsgai Antikvitás - 1136 Budapest Balzac u. 50/a

Különleges élményt nyújtanak a kis üzlet apró régi tárgyai: az ólomkatonák és a régi vasúti modellek. Nemcsak gyűjtőknek érdemes idelátogatni, hanem annak is, aki gyerekének valami mást, művesebb játékot szeretne. Különben a felnőtteknek is szabad játszani!

Bővebben
Rocaille Antikvitás és Galéria - 1055 Budapest Falk Miksa u. 22.

XIX–XX. századi festmények, porcelánok (körpecsétes, századfordulós Zsolnay tárgyak), üvegek (Moser, Tiffany, Wartha Vince), bronzszobrok, ezüsttárgyak, órák és más dísztárgyak széles választékában gyönyörködhetünk, keresgélhetünk itt.

Bővebben
Studio Agram - 1055 Budapest Falk Miksa u. 10.

Igazi kuriózumnak számít a főként múlt századi lakásbelsőkkel foglalkozó Studio Agram. Az üzlet főként Bauhaus, Jugendstil, art deco kisbútorok és lámpák világával várja a műkedvelő közönséget. Olyan neves tervezők alkotásaiból válogathatnak az érdeklődők, mint Josef Hoffman, Gustav Siegel, Otto Wagner, Kaes Gyula vagy Kozma Lajos.

Bővebben