Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
Aga’s Keleti Szőnyegek - 1065 Budapest Hajós u. 1.

A varázslatos, színpompától és mesteri hagyományoktól átitatott keleti udvarok egzotikus hangulata az Agánál: gyengéden megbabonázó szőttesek és kelimek, megigéző, egyedi csomózással készült gyapjú- és selyemszőnyegek. Tiszta vonalak, geometrikus minták és a szivárvány árnyalatai, a világ misztikus tájairól.

Bővebben
Aranyfotel - 1077 Budapest Izabella u. 37.

Minden együtt található itt, ami egy lakást otthonossá tesz, „felöltöztet”: bútorszövet (a klasszikustól a modernig), függöny (a lentől az organzáig), rojtok, bojtok, paszományok… Kaphatunk lakberendezési tanácsot, elkészítik függönyünket, kárpitos műhelyükben felújíttathatjuk bútorunkat! Sőt teljesen egyénre és hálószobára szabott franciaágyak tervezését és kivitelezését is az Aranyfotelre bízhatja. Egyénre és hálószobára szabott franciaágyak tervezése és kivitelezése is.

Bővebben
Art&Deco - 1061 Budapest Király u 16.

Király utcában, megnyílt üzlet nem véletlenül kapta az Art&Deco nevet. A bemutatóteremben ugyanis a holland és magyar gyártóktól származó sajátos, a régi időket idéző provence-i hangulatú berendezések mellett art deco stílusú bútorok között is válogathatunk. Az étkező- és ülőgarnitúráktól kezdve a komódokon át a fotelig, székig sok minden megtalálható. Mindehhez a stílusában és színében harmonizáló tapéták és lakástextíliák mellett számtalan dísztárgy is társul. A zavarba ejtő választékot - igény szerint - komplett szolgáltatás egészíti ki a tervezéstől a kivitelezésig.

Bővebben
Bakhtar Szőnyeg - 1212 Budapest Bajáki Ferenc u. 1.

Mintha egy keleti piac forgatagába csöppennénk Budapesten: keleti, kézi csomózású szőnyegek, kelimek, díszpárnák, pihenőpárnák, dísznyergek, táskák, falvédők és ajtódíszek. A szőnyegek színtartóak, mosottak és napszárítottak.

Bővebben
Baltex - Max City

A 15 éve stabil hátterű Baltex, a felső-közép és felsőkategóriás olasz lakberendezési termékek forgalmazója. A hidegburkolatok, Catalano szaniterek széles választéka mellett Stile melegburkolatok, Gessi csaptelepek és a berloni konyha-, nappali-, hálószoba-, és fürdőszobabútorok is rendelkezésre állnak. A 2010-es évtől forgalmazzák az Idea fürdőszobabútorokat. A magas minőségű és neves designerek által tervezett, válogatott árukészlet alkalmas bármilyen lakótér egységes kialakítására.

Bővebben
Bambuszmánia - 1054 Budapest Aulich utca 3.

Különleges anyagokból készült tapéták és kárpitanyagok borítják a bemutatótermet. Már a falak is arról árulkodnak, hogy itt rendkívüli a szín- és mintaválaszték, pedig még egy katalógust sem nyitottunk ki. Van itt papír-, bambusz-, nád-, bőr-, szőrme-, köves-, fémszálas és textiltapéta és a hozzájuk illő exkluzív kárpit- és függönyanyagok, melyek között segít eligazodni egy lakberendezési tanácsadó. Forgalmazott márkák: Romo, Elitis, Designers Guilde, Eiffinger, Agostini.

Bővebben
Biggie Best - 1036 Budapest Dereglye u. 5.

Virágos, csipkés, kockás és csíkos: ezer szín és ezer anyag – azonban egy közös van bennük: a Biggie Best- minőség. A nálunk 1998 óta működő Biggie Best fő profilja a függönyözés, de minden más sokrétű igényt kielégít: különleges drapériák, szőnyegek, tapéták és lámpaburák gazdag kínálata várja az angol vidéki stílus kedvelőit. Teljes körű szolgáltatás: a helyszíni felméréstől a kivitelezésig – és az otthon igazán egyedivé válik…

Bővebben
Bizsan Szőnyeg Galéria - 1122 Budapest Csaba u. 7....

Budapest e perzsaszőnyeg-galériája Irán minden vidékéről származó, kiváló minőségű kézi csomózású szőnyegeket kínál, eredetigazoló bizonyítvánnyal. Az egyedülállóan különleges klasszikus szőnyegek mellett modern szőnyegeket is talál a vásárló.

Bővebben
Dekor Classic - 1074 Budapest Dob u. 6.

Nem tévedt el az, aki Pesten, a Dob utca hat szám alatt különös könyvtárra bukkant, a legnevesebb angol gyártók lakástextiljeit és tapétáit forgalmazó boltot keresve. Itt ugyanis varázslatos könyvek sorakoznak. Lapok betűi helyett légies hernyóselyem, mosható bársony, Rubelli, Pierre Frey, Sanderson, az Osborne&Little exkluzív textiljei mesélnek, a kedves munkatársak pedig tovább szövik álmainkat, helyszíni felmérést, tervezést is vállalva.

Bővebben
Dénes Galéria - 1055 Budapest Balassi Bálint u. 25.

Nálunk a szőnyeg nemcsak egy lakberendezési tárgy, hanem annál sokkal több. Minden szőnyegünket személyesen gyűjtöttük össze, figyelve arra, hogy a szőnyegkészítő műhelyek legszebb darabjait hozzuk el Önnek. Olyan selyemszőnyeg ritkaságok találhatók galériánkban, amelyek a Kelet valódi luxustermékei. Nagy értékűek, egyediek, kézi csomózásúak és nem utolsó sorban értékállóak is. Ismerje meg Kasmír, Irán, Kína legszebb szőnyegeit!

Bővebben
DORA d'HOME - Budapest

Nádor Dóra teljeskörű lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatásokat nyújt a kedves vevők számára. Legyen szó átalakításról, felújításról vagy egy teljesen új tér létrehozásáról, a tervezéstől a kivitelezésig 3D látványtervekkel és sokéves lakberendezői tapasztalattal segíti a megrendelőket. A MISSONI HOME kizárólagos kizárólagos forgalmazójaként kínálja továbbá a cég szőnyegeit, textiljeit, zsinórfüggönyeit, fürdőköntöseit, törölközőit, akár a hozzájuk való pihenőszékkel együtt.

Bővebben
Empír Enteriőr - 1111 Budapest Bartók Béla út 4.

Textillel bélelt ékszerdoboz Budán. Igen széles kínálatukból magas minőségű lakástextíliák (Creation Baumann, Casamance, Fuggerhaus, Kobe), különleges felületű tapéták (Arte, Élitis, Harlequin, HW), felső kategóriás bútorok (D’Argentat, JNL, Selva), igényes lámpák (Kolarz, Molto Luce), szőnyegek (BO, Ledel) és kiegészítő dekorációk közül válogathatnak a vásárlók. Kiváló termékeikkel párhuzamosan magas színvonalú, komplex szolgáltatást nyújtanak a tervezéstől a kivitelezésig. Ezt saját szakember gárdájuk végzi, teljes körű garanciát vállalva.

Bővebben
Eventuell Műterem Galéria - 1056 Budapest Nyáry Pál u. 7.

A természet színeinek őselementáljai szövött, nyomott nemezelt és kötött formában, anyagra rögzítve kerülhetnek az ön otthonába, közvetlenül a tervezőktől. Fiatal, díjnyertes magyar alkotók lakástextíliái, függönyei, ágytakarói, párnái, igényes öltözékkiegészítők, BúrArt lámpák és egyedi bútorok tárháza, friss szemléletű ékszerekkel, szokatlan anyagok felhasználásával, a Váci utca mellett.

Bővebben
Farrow & Ball festék és tapéta - 1036 Budapest Bécsi út 81.

A dorseti székhelyű Farrow & Ball 1946 óta készít festéket és tapétát. A hagyományos technológiával festékei 132 színben készülnek falra, fára, fémre, padlóra, kültérre és beltérre. A festékek színmélysége és szépsége párját ritkító, amit „Farrow & Ball-hatásként” is emlegetnek. Csak természetes összetevőket használnak. A tapéták kézzel készült festett tapéták, melyek kiváló kiegészítői a festett falaknak, hiszen a színek és árnyalatok megegyeznek. A színválasztásban segítség az 1 dl-es kiszerelésű mintafesték, kipróbálás végett.

Bővebben
Felvinci Home Decor - Budapest

Egy helyen van itt minden, ami egy stílusos, elegáns lakótér, munkahely megteremtéséhez kell. Igen márkás lakástextilek (Warwick, Voghi), tapéták (Ulf Moritz, Casadeco), lámpák (Italamp, Esedra), kiegészítők (Sia), szőnyegek a legújabb trendnek és a klasszikus stílusnak megfelelően. De bátran álmodhat is! Ha bizonytalan, egy szakképzett csapat segít a tervezéstől a kivitelezésen át a függönyözésig.

Bővebben
Heaven Rugs - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a., Max City

Egyenesen a messzi, varázslatos perzsa kultúrából repítik ide, Budapestre a világ legszebb perzsaszőnyegeit. A boltban bámészkodva el sem hisszük, hogy évszázados motívumokon, színeken, és természetesen selymen és gyapjún lépkedünk. A Rahimi család már öt generáció óta perzsaszőnyegekkel foglalkozik, de a tradíciók mellett már egyre fontosabb szerepet kapnak a trendek, és modern szolgáltatások, úgy, mint az online rendelés.

Bővebben
Hegedűs Andrea textiltervező - 1034 Budapest Zápor u. 16/a

Egyedi lakástextíliák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik Hegedűs Andrea textiltervező több mint 10 éve. Alkotásai között szerepelnek hímzett és applikált lakástextilek, díszpárnák, ágytakarók, függönyök, valamint kézi tűzött gyapjúszőnyegek. Modern kompozíciói könnyű, légies alkotások. Egyszerű, letisztult mintavilágú lakástextiljei harmóniát sugároznak, és nyugodt hangulatot teremtenek otthonunkban.

Bővebben
Hephaistos - 1056 Budapest Molnár u. 27.

Egyedülálló tapéta és lakástextília választék a világ vezető gyártóitól, mint Designers Guild, Ralph Lauren, Christian Lacroix, Cole&Son, Thibaut, Élitis, Lizzo, stb. Kárpitozott bútorok, szőnyegek, díszpárnák, lámpák, vázák és egyéb kiegészítők a legjobb ízléssel összeválogatva. A Hephaistos üzlet az igazi klasszikusokat és a legújabb trendeket kínálja Budapesten.

Bővebben
Home Design Lakberendezés - 1126 Budapest Márvány u. 46.

Igazi csemege ez az elegáns, egyben a kényelmes otthon érzetét keltő üzlet a lakásfelújítók, a lakáscsinosítók és a tervezők számára. Olyan híres gyártóktól találhatók itt függönyök, dekoranyagok, bútorszövetek, tapéták és szőnyegek, mint a Designers Guild, JAB, Kobe, Chivasso, Gardisette, Eijffinger, Casadeco, Harlequin, Caselio, Ligne Pure, Arte Espina. Segítségükkel és igény szerint neves belsőépítészek bevonásával irodát, otthont, gyerekszobát öltöztethetünk fel. Gyönyörű belga gobelinjeik, kedves ajándék és dísztárgyaik hangulatot varázsolnak minden otthonba. Kárpitos, varrodai, és kivitelezési szolgáltatások is.

Bővebben
Ka International - 1061 Budapest Király u. 44.

Harmónia, minőség és mindenre kiterjedő teljes körű műbútorasztalos, kárpitos és varrodai szolgáltatás: ezt kínálja a KA International / Zeller Műhely Kft. Spanyol exkluzív bútorok, szőnyegek és lakástextilek többféle stílusban, a hűvös eleganciától a kontrasztos modern mintákig, változatos kiegészítőkkel segítenek megszépíteni otthonunkat. Több mint három évtizedes múltra visszatekintő műbútorasztalos és kárpitos műhelyünk antik bútor kínálatával is megismerkedhet bemutatótermünkben.

Bővebben
Kilim - 1056 Budapest Irányi u. 5.

A kilimek egyedi, kézműves termékek. Évszázadok szőnyegszövési hagyományát, az organikus anyagok varázsát, a natúr gyapjú, kecskeszőr vagy kender melegségét hozzák otthonunkba. Ezek a nomád vagy a nomád gyapjúból készült modern kilimek nemcsak a padlón, falakon gyönyörűek, de felhasználhatók ágytakarónak, bútorok kárpitozására, függönynek, térelválasztónak is, szinte minden stílushoz a minimál art-tól a biedermeierig, a bauhaustól a rusztikusig.

Bővebben
Kypo bemutatóterem - 1145 Budapest Róna u. 125.

A Kypo neves olasz és német gyártók kiváló minőségű, ám megfizethető árú bútoraival és kiegészítőivel ad minőségi megoldásokat azoknak, akik otthonukat szebbé, kényelmesebbé akarják varázsolni. A tágas bemutatóteremben Decor Panelek (térbeli képek), és ajándéktárgyak is helyet kaptak az enteriőrök között. Tervezés, tanácsadás, készséges és szakavatott kiszolgálás teszi teljessé az üzlet szolgáltatásait.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

A La Tenda Home egy budapesti lakberendezési cég, mely a bútor, textil, tapéta és dekorációs termékek értékesítése mellett 3D-s enteriőrtervezéssel, függönyözéssel, egyedi bútorok gyártásával és home styling szolgáltatással is foglalkozik. Saját varrodai és szakipari háttérrel rendelkezik, kínálatukban számos külföldi; francia, belga, német, holland, dán, spanyol, és magyar termékek kaptak helyet, melyek mind anyagukban mind kivitelezésükben a legmagasabb igényeket is kielégítik. A La Tenda Home a Sia Home Fashion hivatalos magyarországi képviselete.

Bővebben
Leguan Exclusive - 2045 Max City Tópark u. 1/a

Válasszuk ki együtt Magyarország legnagyobb exkluzív kézi csomózású gyapjúszőnyeg-választékából az önnek legjobbat! 6184 megoldást kínálunk Önnek otthona kényelmére. Világmárkák az Ön otthonában is:JOOP!, s.Oliver, Bugatti, Guy Laroche, Azzaro, Elegance Paris, Tom Tailor. Kényelem és elegancia. .Klasszikus és modern. Intenzív, határozott vonalak, lágy, selymes tapintású anyagok:szőnyegek, függönyök, ágyterítők, plédek és egzotikus fapadlók a Leguan Exclusive világából Önnek.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Milora - 1139 Budapest Lomb u. 27/b.

Mindent tudnak: a mindenkori trendeknek megfelelő textilek mellett a történelmi stílusú anyagok legszélesebb választékát kínálják. Szakszerű segítséget kaphatunk lakberendezőiktől, a vég anyagból pedig a profi varrodájukban lesz függöny, párna, ágytakaró. Az általuk nyújtott szolgáltatás pedig olyan komplex, hogy a kiválasztott bútorkárpitot saját üzemükben varázsolják bútorainkra.

Bővebben
Mobili Mania - 1132 Budapest Victor Hugo u. 45.

A kortárs designbútorok, kiegészítők legnépszerűbb lelőhelye a Mobili Mania. A bolt kínálatát főleg az olasz stúdiók darabjaiból válogatja, de megtalálhatók a neves skandináv cégek termékei is, legyen szó akár felső vagy közép árkategóriás darabokról. A Mobili Mania átfogó szemlélet, minőségi élettér kialakítására törekszik, ezért egymással és más stílusokkal is könnyen variálható, igényes darabokat ajánl.

Bővebben
Müller Mónika Enteriőr - 1061 Budapest Paulay Ede u. 55. / 2. emelet

Személyre szabott, trenddiktáló terek tervezésével és megvalósításával, egyedi bútorok készítésével, forgalmazásával foglalkozunk. Stúdiónkban olyan tervezők és világmárkák kínálatából válogathat lakástextíliákat, tapétákat, szőnyegeket, egyedi bútorokat és kiegészítőket, mint Ralph Lauren, Christian Lacroix, Kelly Hoppen, Manuel Canovas, Carke & Clarke vagy akár a Designers Guild. Szakértő, kreatív csapatunk segít az ötlettől a teljes kivitelezésig.

Bővebben
Orient Szőnyegház - 1111 Budapest Bartók Béla u. 20.

Tágas kiállítóterem ad otthont már 15 éve az egyedileg válogatott, eredeti iráni és afgán kézi csomózású szőnyegeknek, szövött kelimeknek. A közel ezer darabos választékból a legeltérőbb stílusokhoz illeszkedő gyapjú- és selyemszőnyegeket találhatjuk meg. Az új darabok mellett régiekre is bukkanhat az érdeklődő. Az emberkéz alkotta művek mellett természeti csodákat is lehet látni: 2oo millió éves megkövesedett fákat Arizonából.

Bővebben
P'art - 1011 Budapest Bem rkp. 15.

Különféle mestermunkák gyűjteménye ez a hely. Művészi színvonalon elkészített gobelin és petit point (apró öltésű gobelin) képek, táskák, párnák, falikárpitok a hangsúlyos darabok. Emellett kárpitozáshoz is rendelhetünk gobelint, és egyéni elképzeléseinket is valóra váltják itt. Egy vitrinben régi art deco és szecessziós ezüst ékszerek másolataiból válogathatunk, egy másik sarokban kézzel faragott reneszánsz képkereteken akad meg a szemünk, vagy éppen a Museum Corner darabjai közül szemezgethetünk. Sokrétű, izgalmas üzlet ez, a legapróbb részletekig kidolgozott minőségi darabokkal.

Bővebben
Sova Design - 1023 Budapest Ürömi u. 10.

A Sova Design varázslatos szőnyegei 100% gyapjú, kézi tűzésű –hand tufting- technológiával készült hazai termékek, minőségük és stílusuk a legnagyobb külföldi gyártókéval vetekszik. Előnyei az egyedi –ügyfél centrikus- tervezés, rövid szállítási határidő, korlátlan színárnyalat-választék elfogadható áron. A megrendelők kreativitását szakembereink segítik megvalósítani otthonaikban előre készült szőnyegsablonok és minták segítségével. Szőnyegeik formája és mérete az egyéni igényekhez igazítható!

Bővebben
TOPSILK International - 1025 Budapest Szépvölgyi út 92/E

Ebben a nagykereskedésként is működő üzletben olyan textíliák között válogathatunk, mint pl. a parafából készült fa- és bőrhatású anyagok, uni szatén, taft és santungos selymek, nem gyűrődő selyembársony, amiben még a divattervezők is gondolkodhatnak. Szállodák, panziók berendezői figyelem: Magyarországon egyedül itt vásárolható ún. black out (átlátszatlan) selyem, ami kitűnő szolgálatot tesz az elegáns szállodák vendégeinek. Ezeken kívül számos, hazánkban bevezetés alatt álló textilgyárak termékei között válogathatnak, mint pl:Venesto, Justine Paige, Eckhard, DN, Eustergerling és Paduana. Ezen termékekhez forgalmazó partnereket keresünk!

Bővebben
Windsor - 1115 Budapest Orlay u.2/b.

A Windsor lakásművészeti stúdióban a tradicionális Anglia életérzése uralkodik. A tárgyak egytől egyig a kifinomult angol életstílus képviselői. A kivételes minőségű fabútorokon kívül gyönyörű textíliák, az angol királyi család mintáit magukon viselő párnák, függönyök, porcelánok és szépséges bársonyterítők adnak okot az ámulatra… A gazdag kínálatot az izraeli bőrből készült és a viktoriánus kor ízlését tükröző ékszerek koronázzák meg…

Bővebben