Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
Ajka Kristály - 1051 Budapest József Attila u. 7....

A fafaragásokkal díszített műemlék épület bemutatótermébe érkezve más dimenzióba kerülhet az utca forgataga után. Kellemes megvilágítás mellett válogathat a több mint 10 színben pompázó kézi technológiával készülő igényes díszmű üvegek, poharak, kelyhek és italtárolók között. A folyamatosan változó kínálatban a hagyományos forma és motívumvilággal rendelkező üveg- és festett porcelántárgyak mellett, izgalmas modern, letisztult vonalvezetésű kollekciókat is találhat, például fekete festéssel.

Bővebben
Bulvár Zsolnay Márkabolt - 1137 Budapest Pozsonyi út 11.

A családi vállalkozásban működő kis üzlet különleges kapcsolatban áll a Zsolnay tervezőosztályával, így a mindenkori kollekciók mellett egy-két igazi ritkaság, tömeggyártásra nem bocsátott egyedi dísztárgy is megtalálható a polcokon. Ha valakinek pedig még ez sem lenne elég, akkor ez a kicsiny, Pozsonyi úton lévő márkabolt egyéni igényeket is kielégít.

Bővebben
Darius - 1055 Budapest Falk Miksa u. 24–26.

A 40 éves szakmai múltra visszatekintő Dárius Régiségkereskedő kft.-t műgyűjtő családtagok alapították 1989-ben. A budapesti galériában 200 m2-en XVIII-XIX. századi bútorok, valamint szőnyegek, iparművészeti tárgyak és XVIII-XX. századi festmények találhatóak.

Bővebben
Dome Design – Leonardo - 1106 Budapest Örs vezér tere 25., Árkád...

Leonardo termékeit megvásárolni többet jelent, mint egy szép tárgyat birtokolni. A 150 éves német cég mára Európa piacvezető design üvegmárkája.A megújuló, inspiratív üveg választékát és egyéb divatos márkák modern rozsdamentes és porcelántermékeit kínálja az üzlet. A lakásdesign mellett ajándékötletekkel gazdagodhat és születésnapra, esküvőre felejthetetlen meglepetéssel rukkolhat elő.

Bővebben
Haas&Czjzek - 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 23.

A Haas&Czjzek Porcelán és Kristályáruházban a magyar és külföldi márkák majdnem mindegyike megtalálható az Alfölditől a Zsolnay-ig, mellettük Rosenthal, Seltmann, Wengewood és még számtalan márka termékei. Kaphatók porcelánok, kristályok, evőeszközök és ajándéktárgyak a terítéskultúra minden kellékével. Az üzlet a Hummel és Swarovsky gyűjtőklubokban is részt vesz.

Bővebben
Herendi Márkabolt - 1014 Budapest Szentháromság u. 5....

A város legkecsesebb üzletei közé tartoznak a világhírű Herendi-termékeket bemutató Herendi Szalonok. A már 180 éves múltra visszatekintő porcelánmanufaktúra a magyar föld egyik legnagyobb büszkesége. S mindebből igazi, szemet gyönyörködtető ízelítőt kaphatnak az üzletekbe látogató érdeklődök. Leheletfinomságú darabok, visszafogott színek, törékeny formák közt nézelődve szinte elveszünk az időben.

Bővebben
Kundra Antikvitás - 1056 Budapest Váci u. 46.

Ez az üzlet a polgári lakberendezési tárgyak gyűjteménye: megtalálhatók itt kristály- és ebédlőcsillárok, egyedi tervezésű Tiffany lámpák, selyembúrás asztali- és állólámpák, faliórák, gyertyatartók, képkeretek. Igény szerint komplett asztali szervizt állítanak össze: tálcák, kínálótálak, kiöntő készletek (kanna, cukortartó, tejkiöntő), ecet-olajtartók, evőeszközkészletek, különféle tálalási kiegészítők, márkás porcelán mokkás- és teáskészletek felhasználásával. Gyönyörűek az antik színházi kellékek is: ezüst és gobelin táskák, gyöngyház színházi látcsövek, ékszerek, szelencék.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

A La Tenda Home egy budapesti lakberendezési cég, mely a bútor, textil, tapéta és dekorációs termékek értékesítése mellett 3D-s enteriőrtervezéssel, függönyözéssel, egyedi bútorok gyártásával és home styling szolgáltatással is foglalkozik. Saját varrodai és szakipari háttérrel rendelkezik, kínálatukban számos külföldi; francia, belga, német, holland, dán, spanyol, és magyar termékek kaptak helyet, melyek mind anyagukban mind kivitelezésükben a legmagasabb igényeket is kielégítik. A La Tenda Home a Sia Home Fashion hivatalos magyarországi képviselete.

Bővebben
Pavillon Christofle - 1065 Budapest Lázár u. 14.

Az 1830-ban alakult francia Christofle cégnek immár három éve van Magyarországon képviselete. Ezüst és ezüstözött evőeszközök, dísztárgyak, kristály- és porcelántermékeink mellett keresztelőajándékokat és ékszereket is értékesítünk. A cég nemcsak kiváló minőségű termékeiről ismert, hanem arról is, hogy híres tervezőkkel működik együtt, mint például Adam D. Tihany, a híres New York-i lakberendező, Andree Putman és Martin Székely francia tervezők.

Bővebben
Villeroy&Boch - 1026 Budapest Gábor Áron u. 74., Rózsakert

Törékeny valóság igazi pikantériával, 250 éves töretlen sikerrel a kreativitás és felfedezés jegyében. A porcelánok nagyasszonya francia és német ideákból táplálkozik, hogy étkezőnkbe, konyhánkba esetleg fürdőnkbe varázsolja a számunkra legmegfelelőbb miliőt négy irányvonalával: letisztult formát hatékony funkcióval, színes árnyalatokat egyszerűséggel, időtlen klasszikus formát eleganciával, vagy melegséget és békét a természet ihletésével.

Bővebben
Zsolnay-Hollóházi Márkabolt - 1053 Budapest Kecskeméti u. 14. (Hotel Mercure Korona Passage)

A kézi festés csipkézte minta a finom anyagú porcelánon oly törékeny harmónia, mely csodává emeli a hétköznapi tárgyakat. Ilyen csodák várják a látogatót a nagy múltú Zsolnay Porcelánmanufaktúra márkaboltjában, ahol Hollóházi porcelán-termékek közt is válogathatunk. A porcelán-készletek mellet eozinvázák és kristályok is bővítik a választékot, s egy pirogránit kályhát is megcsodálhatunk.

Bővebben