Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
Andart Lakberendező Stúdió - 1137 Budapest Újpesti rakpart 5.

Segítünk megálmodni otthonát! Vállaljuk belső terek kialakításának tervezését a rusztikustól a modernig. Mindezt építész-belsőépítész-lakberendező szakember-gárda bevonásával, igény szerint referenciával rendelkező kivitelezőket ajánlva. „Hogy a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk!”

Bővebben

Szakos Andrea és Kele István tervezőpáros jellemzői a művészi kifinomultság, biztos stílusérzék és sokoldalúság. Bármely stílusban szeretné berendezni otthonát, bennük megtalálja a segítséget. Odaadással, hivatástudattal végzik a számukra hobbyt is jelentő munkát. Előszeretettel hagyják ott kezük nyomát az enteriőrökben, egyedi kiegészítők, festmények formájában. Számukra nincs kedvenc stílus, mindenben megtalálják az izgalmas, kihívást jelentő feladatot, legyen az városi garzon, vidéki családi ház, belvárosi kávézó vagy éppen egy kastély bálterme....

Bővebben
Angelika Muhly Interiors - 1067 Budapest Eötvös u. 28. 2/2.

Muhly Angelika lakberendező. Lakások, családi házak, nyaralók, irodák, bemutató termek, üzlethelyiségek, kávézók, éttermek teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési tervezése, kivitelezése. Munkáink során arra törekszünk, hogy a megrendelő igényeihez, életstílusához szabott, élhető, harmonikus tereket hozzunk létre, egységes koncepció alapján. Válasszon díjtáblázatunkban szereplő csomagjainkból vagy kombinálja őket helységenként, egyedi igényeinek megfelelően!

Bővebben

Aron Design Store. A világ vezető formatervezői és design-házai tervezte tárgyak otthona. Világhírű karórák, faliórák, tollak, táskák, lakás-kiegészítők, lámpák és egyéb klasszikus és cool darabok. Egyetlen rendező elv a minőség. Amerikai, dán, francia, olasz, svájci és japán remekművek, amelyek megteremtik számunkra az esztétikus mindennapokat. Élvonalbeli és díjnyertes design, amiért mindannyian rajongunk. (Ahogyan Ön azt a New York-i Museum of Modern Art-ban is láthatta).

Bővebben
Biás Kata Interior - 1011 Budapest Corvin tér 6.

A Bias Kata Interior brand alatt készülő munkák sajátos tervezői megközelítés eredményei, melynek elemei a következők: reciklálás (a már korábban használt tárgyi elemek felújítása és újrahasznosítása); eklektikus látásmód (a különböző stílusjegyek egységes és harmonikus rendbe állítása); interaktivitás és közös munka annak érdekében, hogy a megrendelők elsajátíthassák a saját tér alakításához szükséges készségeket. Mindezt költséghatékony szemléletmóddal ötvözöm.

Bővebben
DORA d'HOME - Budapest

Nádor Dóra teljeskörű lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatásokat nyújt a kedves vevők számára. Legyen szó átalakításról, felújításról vagy egy teljesen új tér létrehozásáról, a tervezéstől a kivitelezésig 3D látványtervekkel és sokéves lakberendezői tapasztalattal segíti a megrendelőket. A MISSONI HOME kizárólagos kizárólagos forgalmazójaként kínálja továbbá a cég szőnyegeit, textiljeit, zsinórfüggönyeit, fürdőköntöseit, törölközőit, akár a hozzájuk való pihenőszékkel együtt.

Bővebben

Észak-Amerika és Mexikó multi-kultúrájú hatásokkal átszőtt hangulata gyakran jelenik meg munkáikban, ám terveznek modern, minimál, retro, ill. afrikai és ázsiai hangulatú enteriőröket is. Tapasztalt lakberendezők, a LOSZ aktív tagjai. Dr. Németh Gábor a szövetség elnökségének tagja, a LOSZ web-csoportjának vezetője. 2006-ban az Év Lakberendezője pályázaton I. helyezést ért el, és azóta is számos díjat nyertek. Lakások, üzlethelységek, vagy kiállítási installációk szakavatott tervezői.

Bővebben
Europa Design - 1022 Budapest Bimbó út 37.

A 15 éves Europa Design csapata várja mindazon tervezők és nyitott gondolkodású megrendelők jelentkezését akik számára fontos szempont a fotorealisztikus látványtervvel támogatott tervező szolgáltatás és közel áll a szívükhöz az 5-12 éves garanciával rendelkező közületi használatra is tesztelt design klasszikusok világa: Your Home,Your Office!

Bővebben

Az üzlet három lakberendezője a tanácsadástól a számítógépes tervezésen át a kivitelezésig minden stílusban: a moderntől a keletiesen át a klasszikusig, áll megrendelőik rendelkezésére. Kipróbált kivitelezői gárdával dolgoznak, részmunkákat is vállalnak. Könnyű képet alkotni világukról, ha felkeresik őket üzletükben. Munkáikhoz természetesen nemcsak saját széles termékpalettájukról válogatnak, hanem más üzletek választékából is.

Bővebben
Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió - 1135 Budapest Csata u. 17.

A cég lakberendezési és belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Tevékenységünk kiterjed a lakásdekorációra, stylingra, és egy egyedi szolgáltatásra, a lakásvásárlási tanácsadásra is. Referenciáink a lakástól az üzlethelyiségig, a klasszikustól a modernig, minden stílusban megtekinthetők honlapunkon. Állunk magánszemélyek és cégek rendelkezésére.

Bővebben

[ maximal input > > minimal output ] E pár szóval tudnám összefoglalni tervezési alapelvem, akár házat, akár bútort tervezek. Célom a tökéletes összhang, harmónia megteremtése a lehető legkevesebb eszközzel, időtálló innovatív megoldások megalkotása, maximális funkcionalitás, minimális formálás mellett. A szellemi produktum életre keltésében, a tökéletes minőség elérésében, magasan képzett munkaerő és naprakész technikai háttér vannak a segítségemre, a kivitelezés bármely területén. andras@fullar.hu www.fullar.hu

Bővebben
Geppetto - 1137 Budapest Katona J. u. 15.

A belsőépítészet hazai fellegvára egyszerű, funkcionális, modern és esztétikus tárgyakat kínál. Az egyedi tervezésű bútoroknak, innovatív ötleteiknek köszönhetően a londoni designkiállításra is meghívást kaptak. A bútor – és tárgytervezés mellett belsőépítészeti tervezéssel, és lakberendezési tanácsadással is foglalkoznak. Saját műhelyhátterével a Geppetto Studio vállalja sajáttervezésű bútorainak magas minőségű kivitelezését.

Bővebben
Istvándi Beáta lakberendező - 1060 Budapest Király u 16.

Istvándi Beáta lakberendező 1997 óta tervez családi házakat, lakásokat, éttermeket és irodákat. Látványtervezéssel, méretezett és kiviteli rajzokkal nyújt komplett szolgáltatást. Az Art&Deco stúdióban textilek, tapéták, bútorok és kiegészítők széles választékával nyújt teljes körű szolgáltatást megrendelőinek.

Bővebben

2000 óta képviseljük Magyarországon a modern angol enteriőrt és stílust. Elsősorban lakások, magánházak, irodák és követségek belső tervezésével, teljes megvalósításával foglalkozunk. 2007 óta saját tervezésű, egyéni koncepció alapján elkészített bútorkollekciónkkal büszkélkedhetünk, ezeket az enteriőr minden részében alkalmazhatjuk. HÁZÁBÓL OTTHONT TEREMTÜNK.

Bővebben
Koronczay Noémi lakberendező - 1026 Budapest Hűvösvölgyi út 1., Lingel Bútor bemutatóterem

Varázslatos bútorok, esztétikum, színek és formák harmóniája a belső terekben - ezeket tartom fontosnak az igényes lakások, házak, irodák, üzletek, vendéglátóhelyek berendezésénél. Munkáimat a tervezéstől a kivitelezésig végigviszem a klasszikustól a modern stílusig. Bejáratott kivitelezői háttérrel rendelkezem. Járatos vagyok az antik bútorok és szőnyegek felértékelésében és igény szerinti enteriőrbe való elhelyezésében.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - lakberendezők - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

3D enteriőrtervezés. Komplex, professzionális szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a látványtervezés és a belsőépítészet, lakberendezés terén. Az építészeti tervek megismerésével a minden részletre kiterjedő beszélgetések és igények felmérése után készítjük el a belső tér hangulatát megragadó részletes látványterveit. A fotórealisztikus képek tökéletes segítséget nyújtanak a bútorok, lámpák, textilek és dekorációk kiválasztásánál.

Bővebben

Extravagáns, egyedi, és testre szabott lakberendezési tanácsokkal szolgál bárki számára egy-egy helyiség tökéletes hangulatának kialakításához, a gardrób-, és konyhaszekrények megtervezéséhez, vagy akár a teljes lakás berendezéséhez. Színes látványtervekkel, falnézetekkel könnyebben elképzelhetővé varázsolja álmai otthonát, és még a felújítással, átalakítással, kivitelezéssel járó temérdek problémán is könnyít jó szakemberek ajánlásával, és szükség esetén munkájuk felügyeletével, irányításával.

Bővebben
Manufakt Design Work - 1025 Budapest Szépvölgyi út 2/a

Új színfolt belsőépítészeti centrumaink palettáján: a Deco Home Studio, a New Age Interior és a Tallér Furniture fúziójából alakult a MANUFAKT design work, amely egy komplex vállalkozás, hiszen bútor manufaktúra, kreatív stúdió és showroom is egyben. A megrendelő egy helyen tudja a gondolatait tervekbe öntetni, az egyéni elképzeléseit-legyen az egyedi méretű, különleges felületű bútor, konyhabútor, kárpitos munka- legyártatni; válogathat innen tapétát, függöny- és dekoranyagot, lámpát, parkettát, konyhai gépeket. Mindent egy helyről: különlegeset, kényelmesen!

Bővebben
Medveczky & Gothárd Belsőépítész tervezőiroda - 1024 Budapest Keleti Károly u. 15/c

Tapasztalt tervezők a kortárs forma és környezettervezés következetes képviselői. Saját mintával rendelkeznek a szokványos, közhelyes és szoros költségvetésű projektek átértelmezésére és új érték létrehozására. Kedvelt eszközeik az emocionális szín-, és felületgazdagság, avagy éppen puritán plaszticitás, a dinamikus vonalvezetésű akcentus és az alig észrevehető kiegyensúlyozott nüánsz kifinomultsága.

Bővebben
PINXIT Design Stúdió - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 9.

TERVEZZ VELÜNK! *Pinx'it {Latin, a pingere (festeni) E/3 sz. múlt idejű, kijelentő módú alakja.} A művész kézjegye. Referenciáink között találhatóak magánlakások, üzletek, vendéglátóhelyek, irodák, kiállítások, de a komplex tervezés mellett a tevékenységünk kiterjed a lakberendezési és lakásvásárlási tanácsadásra és a stylingra is.

Bővebben
Point Zero - 1025 Budapest Szépvölgyi út 92./G

Egyedülálló belsőépítészeti központtá alakult a modern és kortárs designkultúra hírvivője, a prémium design bútorok és luxus burkolatok forgalmazójaként ismert Pointzero. A gazdagított termékportfólió mellett tervezőorientált szolgáltatásokkal (design labor / könyvtár / lounge / office) áll azon tervezők és ügyfelek részére, akik értik, értékelik és igénylik a felsőkategóriás belsőépítészeti megoldásokat. A Pointzero Belsőépítészeti Központot a bővülésnek köszönhetően tágasabb, új helyszínen, a Rózsadombon érdemes keresni minden kedves Design Guide olvasónak.

Bővebben

Nem feltétlenül a trendek követése a célom, sokkal inkább a komplex gondolkozásból, minőségi alkotói munkából születő, jól (be)lakható terek kialakítása. Mivel többnyire kerülöm a szokványos megoldásokat, nagy tapasztalatra tettem szert az egyedi bútorok tervezésében, gyártásában, és a különleges anyagok használatában. Inspirál, ha különféle felhasználási területeken dolgozhatok, legyen szó magán, vagy üzleti célú ingatlanról. Profizmus, közvetlenség, bizalom. E három tényező alappillére minden munkámnak. Ezt bizonyítják referenciáim és az ügyfeleimmel kialakított jó viszonyom.

Bővebben

Merjen különleges lenni! Legyen környezete otthonos és meghitt, kényelmes luxus, egyedi, személyre szabott, amilyen senki másnak nincs - ehhez nyújt segítséget a Studio Trend Lakberendezés. Vállaljuk lakások, irodák, vendéglátóhelyek komplett, személyre szóló megtervezését és kialakítását, lakásvilágítás szaktanácsadást - harmóniában a természettel. Különleges ajánlatunk: 3D látványtervezés. Tervező: Ferenczi Éva lakberendező, lakásvilágítás szaktanácsadó, LOSZ társelnök.

Bővebben
Sütő Kata – Sütő László Interiors - 1021 Budapest Ötvös János u. 1/b.,

Belsőépítészeti tervezés, project management, design services. Célunk olyan irányvonalakat lefektetni, ami kortalan, független az aktuális divat trendektől, időtálló, igényes, de mértéktartó anyaghasználat, visszafogott stílusjegyek és a hightech korszerű technológiák alkalmazása egyaránt jellemez. A tervezés során alapelvnek tekintjük: az adott funkciót a meglévő térben nagyvonalúan és időtállóan elhelyezni.

Bővebben

"Az igazi szépséget csak az tudja meglátni, aki képes gondolatban kiegészíteni a befejezetlent." (Okakura Kakudzó) Míg világunk önzés és durvaság sötétjében tapogatózik, inspiráltak és inspirálók találkozása fényt és melegséget teremt. Kék égen repedést foltozni, térben űrt instalálni, szépnek áldozni, a jó tanács izét egy csésze teában meglelni, ennyi az mit körénk sző szó, gondolat és látvány. Modern és japán terek, kimonók, egyedi lámpák és instalációk tervezése és kivitelezése.

Bővebben
TNT Manufacture - 1016 Budapest Mészáros u. 60/A.

Cégünk divatüzletek belsőépítészeti tervezésével és teljes körű kivitelezésével foglalkozik nemcsak hazánkban, hanem Európa számos országában is. Legfőbb előnyünknek a Megrendelőink igényeihez való maximális alkalmazkodást, valamint kiemelkedő minőségű építészeti és szaktervezéssel kezdődő mindenre kiterjedő szolgáltatás nyújtását tartjuk. Cégünk minden üzletnyitással kapcsolatos szegmensben partner úgy, mint bútorgyártás, világítástechnika, szárazépítészet, gépészet, villanyszerelés, klíma.

Bővebben
Villeroy&Boch - 1026 Budapest Gábor Áron u. 74., Rózsakert

Törékeny valóság igazi pikantériával, 250 éves töretlen sikerrel a kreativitás és felfedezés jegyében. A porcelánok nagyasszonya francia és német ideákból táplálkozik, hogy étkezőnkbe, konyhánkba esetleg fürdőnkbe varázsolja a számunkra legmegfelelőbb miliőt négy irányvonalával: letisztult formát hatékony funkcióval, színes árnyalatokat egyszerűséggel, időtlen klasszikus formát eleganciával, vagy melegséget és békét a természet ihletésével.

Bővebben

Teremtsük meg együtt új stílusú otthonát! Leleményes tervezői ötleteimmel, bejáratott kapcsolataimmal, kvalifikált kivitelezőimmel modern vagy klasszikus, rafináltan egyedi lakókörnyezetet alkotunk Önnek. Házimozi, wellness, intelligens megoldások nívós forgalmazóktól lakásba, irodába, vendéglőbe, sérülteknek is. Látványtervezés számítógéppel, kézzel.

Bővebben