Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
Darvas Képkeret - 1024 Budapest Lövőház u. 2-4., - Mammut I....

A Darvas mai napig tökéletes alázattal szolgálja a vevők ízlését. Több mint 700-fajta képkeretlécből válogathatnak, több ezer művészposzter is a választékot színesíti. Az angol, olasz és spanyol képkeretekből egyedi gyártást is vállalnak, hogy az ön legmerészebb álmai se maradjanak megvalósítatlanul.

Bővebben
Képkeret Szalon Galéria - 1052 Budapest Bárczy István u. 1–3.

A jó képkeret növeli a kép esztétikai és ezzel együtt anyagi értékét, míg az adott festményhez nem illő darab még a legkiválóbb alkotást is élvezhetetlenné teheti. Itt tudni fogják, hogy mi illik ahhoz, amit be szeretne kereteztetni. Egyedi képkeretek gyártása az ön igényei szerint. A gyönyörű keretek mellett a galéria felső szintjén kortárs festők és más alkotók szellemes és elgondolkodtató munkái várják.

Bővebben
Képmalom - 1075 Budapest Síp u. 22.

Az üvegezés és a képkeretezés fellegvára a Képmalom. Szakterületükön belül minden elképzelést valóra váltanak. Az üzletbe látogatók fém- és fakeret minták közül választhatnak, festményeket csodálhatnak meg, sőt még kedvenc, aláírt pólójukat is megőrizhetik bekeretezve az utókor számára. A bolt komplex szolgáltatásokkal, szaktanácsadással és házhoz szállítással áll a vásárlók rendelkezésére.

Bővebben
La Tenda Home lakberendezés - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

A La Tenda Home egy budapesti lakberendezési cég, mely a bútor, textil, tapéta és dekorációs termékek értékesítése mellett 3D-s enteriőrtervezéssel, függönyözéssel, egyedi bútorok gyártásával és home styling szolgáltatással is foglalkozik. Saját varrodai és szakipari háttérrel rendelkezik, kínálatukban számos külföldi; francia, belga, német, holland, dán, spanyol, és magyar termékek kaptak helyet, melyek mind anyagukban mind kivitelezésükben a legmagasabb igényeket is kielégítik. A La Tenda Home a Sia Home Fashion hivatalos magyarországi képviselete.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Tokaji Képkeret - 1103 Budapest Sárosi u. 29.

E több mint fél évszázados családi vállalkozás a vevők igényeinek teljes figyelembevételével dolgozik. Termékskálájukba képkeretlécek, szabott képkeretek, különféle díszített keretek, kikent sarkú-, faragott-, ovál és bieder keretek tartoznak. A régi, felújításra szoruló keretek restaurálását is elvégzik. Szolgáltatásuk normál és fazettás tükrök keretezésére is kiterjed, valamint vevőik bárminemű extra elképzelésének megvalósítására is. Próbálja ki!

Bővebben
Végállomás Galéria - 1036 Budapest Lajos u. 42....

Igazi kis műhelyt rejt a pincehelyiség, s ebben a műhelyben a csupasz kép is műalkotássá válik. A megfelelő keret kiválasztása az a mozzanat, amely által stílus és minőség születik, s ez olyan feladat, amit elkapkodni nem szabad. A Végállomás Galéria munkatársainak tapasztalatát, munkájuk színvonalát, a felhasznált anyagok minőségét számos referencia, elégedett vásárlók és hosszú évek igazolják.

Bővebben