Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
BOCALLE - 1205 Budapest Irányi u. 13/b.

Cserépkályha-készítő cég, ahol régi, főként reneszánsz kályhák fűthető másolatait készítik egyedileg, kézműves technikával. A legjobb megoldásban segítenek, akár parasztházban, nyaralóban, akár kastélyban kíván kandalló mellett melegedni... Régi kályhák restaurálását is vállalják.

Bővebben
Desidea Studio - 2045 Max City

Elegancia, érték, eredetiség. Ez jellemzi a Desidea Stúdió kínálatát, melyből ízelítőt kaphatunk 430 m2-es bemutatótermükben. A magasan képzett szakembergárda nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek legmagasabb szinten történő kiszolgálására és elégedettségük megőrzésére. Tevékenységi körükbe tartoznak magánlakások változatos méretű és stílusú variációi, mint az egyik legfontosabb célterület, valamint irodák, éttermek, szállodák, üzletek és egyéb közösségi terek.

Bővebben
Edilkamin Kandalló - 1047 Budapest Vörösmarty u. 4.

Háza leghőbb vágya. A két nagyobb kiállítótermet tipikus olasz design hangulata hatja át. A legújabb kandallótípusok között sétálgatva néhányat működés közben is megtekinthetünk. A kisebb pellet-fűtésű mobilkandallóktól a tekintélyesebb klasszikus burkolatúakig széles a paletta. Kiegészítőkben sincs hiány. Számos tájékoztatóanyag, kép, illusztráció mellett komoly szakmai segítséget kaphatunk az üzletben.

Bővebben
Faber - 1036 Budapest Lajos u. 76–80.

A FABER által forgalmazott gázkandallók a fakandallók hangulatával versenyeznek a maximális kényelem és tisztaság mellett. Egyes modellek utólagosan is beépíthetők, és akár kémény nélkül is működtethetők. Elektromos kandallók esetében a speciális technikának köszönhetően a pattogó tűz és a lobogó láng effektusa elevenedik meg. A kandallók távirányítóval is működtethetők.

Bővebben
Godin Kandalló - 1036 Budapest Lajos u. 78.

A Godin fogalom a kandallók, tűzterek, kályhák és tűzhelyek világában. Ezt a 167 éves múlt, a minőség és a széles szín- és formaválaszték alapozta meg. A vasöntvény tűzterek, több százféle klasszikus, rusztikus és modern burkolattal választhatóak. A bemutatóteremben a legnépszerűbb típusok megtekinthetők, melyekhez alapos szakmai információkat is kaphatunk. A képviselet minden egyéb fűtési és főzési kategóriában a márka teljes palettáját biztosítja.

Bővebben
JOTUL és NOBO bemutatóterem - 1148 Budapest Nagy Lajos király útja 81.

A tradicionális norvég JOTUL kandallók és kályhák lelőhelye ez az üzlet. A cég 1853 óta készít öntöttvas kandallóbetéteket és kályhákat. A márka jellemzője a karakteres, időtálló skandináv design mind a klasszikus, mind a kortárs modelleknél. A tágas teremben számos mintadarab és kiegészítő található, valamint helyet kapott a szintén norvég NOBO elektronikus design-fűtőpanelek széles termékkínálata is.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben