Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
do work! Iroda - 1025 Budapest Szépvölgyi út 146.

A do work! a legszínvonalasabb európai mobilbútor gyártók, többek közt a VITRA, a MAGIS és a WALTER KNOLL termékeit kínálja. Választékuk kiterjed irodák komplett bútorozására, vezetői-, operatív szintek, tárgyalók, recepciók, étkezők-kávézók, éttermek, lobbyterek, konferenciatermek berendezésére. A teljeskörű bútorbeszállításon túl szolgáltatásaik közé tartozik az alaprajzi tanácsadás, illetve látványterv készítés.

Bővebben
Europa Design - 1022 Budapest Bimbó út 37.

A 15 éves Europa Design csapata várja mindazon tervezők és nyitott gondolkodású megrendelők jelentkezését akik számára fontos szempont a fotorealisztikus látványtervvel támogatott tervező szolgáltatás és közel áll a szívükhöz az 5-12 éves garanciával rendelkező közületi használatra is tesztelt design klasszikusok világa: Your Home,Your Office!

Bővebben
Fonte - 1112 Budapest Budaörsi út 153.

A Fonte-ház megjelenésében és kínálatában is a trendet meghatározó designközpontok közé sorolható. A házban olyan üzletek kaptak helyet, melyek kínálata és minősége alkalmazkodik azokhoz az olasz bútorokhoz, amelyek forgalmazását a Fonte kizárólagosan vállalta fel. Kínálatába olyan világhírű olasz márkák tartoznak, mint pl. Armani casa, Fendi casa, Molteni és Gervasoni.

Bővebben
Haworth Hungary - 1123 Budapest Alkotás u. 50. Alkotás Point

A világ vezető irodabútort gyártó vállalata, piacvezető olyan irodavilág formatervezésében és gyártásában, amely problémamentesen integrálható minden környezetbe. Céljuk „Nagyszerű terek” létrehozása választófalakkal, technikai padlókkal, modulos rendszerbútorokkal, íróasztalrendszerekkel, ülő- és főnöki székekkel, szekrényrendszerekkel, villanyellátó programokkal. Komplex szolgáltatás!

Bővebben
Kinnarps bemutatóterem - 1133 Budapest Váci út 92., - Kinnarps House

A Kinnarps impozáns bemutatóterme két szinten helyezkedik el. A cég feladata az optimális munkakörnyezet kialakítása és a tanácsadás. Bútoraik híven tükrözik a skandináv designt, változatos színekkel, és stílusokkal gazdagodva. A tér hasznos kialakítását és az ergonomikus környezetet a cég nem csak szolgáltatásaiban, de arculati elemeiben is hangsúlyozza. Ezen kívül a Kinnarps House rendelkezik két konferencia teremmel, amely színvonalas audio-vizuális technikai eszközökkel felszerelt.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Neudoerfler Office System Kft. - 1115 Budapest Bartók Béla út 105-113.

Ebben a bemutatóteremben az irodabútort gyártó osztrák Neudoerfler és az irodaszékeket gyártó Sedus cég termékeit találjuk. A Neudoerfler, mottóját követve (Központban az ember) fejleszt ki munkapszichológiai és ergonómiai szempontokat figyelembe véve bútorokat, melyek optimális alapot biztosítanak a sikeres és kényelmes munkavégzéshez. A Sedus székek pedig nemcsak kiválóan szolgálják ki használójukat, de különleges formáikkal irodánk meghatározó, stílusteremtő darabja lehetnek.

Bővebben
Nordhouse - 1024 Budapest Káplár utca 11-13.

A skandináv stílusra olyannyira jellemző természetesség, a letisztult és időtálló formák, funkcionalitás és ergonómia együttese teszi különlegessé a Nordhouse bútorait. A Nordhouse fő profiljaként irodabútorokat forgalmaz, de ezen kívül teljes körű, minden igényt kielégítő belsőépítészeti szolgáltatást is nyújt, legyen az tervezés, egyedi gyártás, vagy irodai kiegészítők (szőnyegek, világítás, árnyékolók, archiváló rendszerek) szállítása.

Bővebben
Silcom Office & Interior - 1037 Budapest Montevideo u. 3.

Az olasz és egyedi gyártású magyar irodabútorokat, egyéb közületi bútorokat (recepció-, várótermi, éttermi, hotel-) forgalmazó cég termékei nemcsak a design elvárásainak felelnek meg, hanem egyben ergonomikusak és funkcionálisak is. A komplett berendezéshez biztosítják az 5 év garanciát, az ingyenes szállítást, összeszerelést, karbantartást és rendelés esetén az ingyenes tervezést is.

Bővebben
Va Design - 1061 Budapest Király u. 26.

A modern és klasszikus formákat Európa legnevesebb tervezői álmodják a praktikum jegyében (Europeo, Leolux, Driade, Philipe Starke), a VA Design pedig mindezeket gondosan válogatja és igazítja elképzeléseinkhez a lakás szinte egészét felölelő kínálatában. Minőségi élettér kialakítására törekszik, kárpit és bőr, üveg és tükör rafinált játékával, akár fával ötvözve.

Bővebben
Vam Design - 1061 Budapest Király utca 26.

A modern és klasszikus formákat Európa legnevesebb tervezői álmodják a praktikum jegyében (Artemide, Flos, Axolight - lámpák, Rolf Benz, Leolux, Driade, Hülsta, Calligaris, Porada - bútorok), a VAM Design pedig mindezeket gondosan válogatja és igazítja elképzeléseinkhez a lakás szinte egészét felölelő kínálatában. Minőségi élettér kialakítására törekszik, kárpit és bőr, üveg és tükör rafinált játékával, akár fával ötvözve.

Bővebben

A Zconcept Kft. a modern és a klasszikus design elkötelezett híve. Számukra a DESIGN olyan belsőépítészeti, téralakító tárgyak. elemek összességét jelenti, melyek megjelenésében látható a GONDOLAT, az ÖTLET és az ÚJÍTÁS vágya. Alapvetően nemzetközileg ismert design bútorokat, belsőépítészeti termékeket gyártók hazai képviselete a cég, de a belsőépítészeti tervezés és a tervek megvalósítása szintúgy a profilukba tartozik. Számukra a legfontosabbak a megismételhetetlen, eredeti formák.

Bővebben