Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
Aaron Parkett - 1047 Budapest Baross u. 92-96....

A melegburkolatok hazai szakértőjeként elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleinknek kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtsunk. Több évtizedes tapasztalattal, professzionális tudással segítünk érdeklődőinknek az általuk megálmodott padlóburkolatok, lépcsők, bútorok, beltéri nyílászárók megtervezésében, kiválasztásában és teljes körű kivitelezésében. Sikerünk zálogát elégedett vevőink biztosítják. Látogasson el hozzánk, tekintse meg bemutatótermünket!

Bővebben
Ági Müller Das Bad Fürdőszobaszalon - 1036 Budapest Pacsirtamező u. 41–43. (bejárat a Perc u. felől)

A fürdőszoba a feltöltődés színhelye, így fontos szerepet kap a lakás berendezése során. Az 1990-ben, Ági Müller által alapított német és olasz fürdőszoba-berendezéseket forgalmazó cég filozófiájának ez a lényege. Élénk színek és különleges árnyalatok jellemzik a gazdag kínálatot.

Bővebben
Awa 2000 Térkő - 1044 Budapest Váci út 102.

Ebben a 3000m2-es mintakertben kellemes séta közben lehet megismerkedni a legjobb minőségű térkő-típusokkal: a Semmelrock-kal, a Weissenböck-kel, a Friedl-lel és az ABetonnal. Divatnyelven szólva innen antikolt, vagy modern stílusba öltözhet fel kertje, paliszádokkal, oszlopokkal, kerítéselemekkel és számtalan egyéb kerti dísszel egyetemben.

Bővebben
DORA d'HOME - Budapest

Nádor Dóra teljeskörű lakberendezési és belsőépítészeti szolgáltatásokat nyújt a kedves vevők számára. Legyen szó átalakításról, felújításról vagy egy teljesen új tér létrehozásáról, a tervezéstől a kivitelezésig 3D látványtervekkel és sokéves lakberendezői tapasztalattal segíti a megrendelőket. A MISSONI HOME kizárólagos kizárólagos forgalmazójaként kínálja továbbá a cég szőnyegeit, textiljeit, zsinórfüggönyeit, fürdőköntöseit, törölközőit, akár a hozzájuk való pihenőszékkel együtt.

Bővebben
Erős Kft. - 1107 Budapest Száva u. 12....

Kétszer 2500nm-es bemutatóterem legnagyobb választék fürdőszoba-berendezés, bel-és kültéri burkolatok terén. Szakmailag hibátlan, szemet gyönyörködtető bemutatás. Reprezentatív beszállítói kör: a legjobb spanyol, olasz, német gyártók termékei, de van magyar gyártó is. Széleskörű szolgáltatás és törődés az ügyféllel. Igazán ERŐS!

Bővebben
Expona bemutatóterem - 1117 Budapest Móricz Zs. körtér 14.. fszt. 3.

E bemutatóteremben a teljes termékválaszték megtekinthető. Nem csempe és nem parketta, bírja a vizet, a párát, a magas igénybevételt, könnyen kezelhető. Az Expona padlóburkolat kiváló minőségű vinilburkolat, amely küllemében megtévesztésig hasonlít az eddig megszokott, legelterjedtebb burkolatokhoz: a csempéhez, parkettához. Különböző felülettel készülnek: rusztikus, erezett, kézzel gyalult, finom fa és kő, pala és antik kőfelületek biztosítják a valósághű megjelenést.

Bővebben
Forma Vivendi - 1033 Budapest Szentendrei út 89-95.

Régi és modern együtt! Ízléses eklektika egy grandiózus megoldásokat bemutató 500 nm-es áruházban. A Forma Vivendi olyan mai, élhető és kellemes, modern emberi lakás- és házbelsőket, kerti megoldásokat mutat be és kínál minden ember számára, mellyel egyénit és egyedit alkot a lakberendezési piacon. Az antik tárgyak itt beépülnek a modern design világába. Az egyszerű modern vonalak a régmúlt értékek formáival ötvözve tükrözik azt az életformát, mely a múlt megbecsülésén alapszik.

Bővebben
Ivanka Beton Design - 1087 Budapest Osztály u. 20-24

Velük újjászületik, új értelmezést kap a beton! gyedi tárgyak, burkolatok, bútorok gyártása betonból. Szaktanácsadás, formatervezés a beton enteriőrbe illesztéséhez, illetve külső terek építészeti elemként való alkalmazásához.

Bővebben
Kaindl Exkluzív Padló - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a., MAXCity Lakberendezési Áruház

A Kaindl ausztriai laminált padlót és furnér parkettát gyártó cég széles választékból válogathatnak szaküzletükben. Exkluzív környezet várja a kedves vásárlókat, hogy megtalálják a saját ízlésüknek megfelelő és a lakásuk stílusához illő padlót. Szolgáltatásainkhoz hozzá tartozik a szakszerű tanácsadás. Az Ön megelégedettsége nagyon fontos számunkra. Segítünk abban is, hogy a legjobb laminált padlót vagy furnér parkettát sikerüljön kiválasztania.

Bővebben
Kypo bemutatóterem - 1145 Budapest Róna u. 125.

A Kypo neves olasz és német gyártók kiváló minőségű, ám megfizethető árú bútoraival és kiegészítőivel ad minőségi megoldásokat azoknak, akik otthonukat szebbé, kényelmesebbé akarják varázsolni. A tágas bemutatóteremben Decor Panelek (térbeli képek), és ajándéktárgyak is helyet kaptak az enteriőrök között. Tervezés, tanácsadás, készséges és szakavatott kiszolgálás teszi teljessé az üzlet szolgáltatásait.

Bővebben
La Meridiana - 1023 Budapest Ürömi utca 45.

Aki mediterrán házra vágyik, az ebben a hatalmas bemutatóteremben valóra válthatja álmát. Olyan kézzel készült, mesterségesen koptatott felületű építő- és burkolóanyagokat talál itt, ami patinássá varázsolja környezetét. Az antikolt, rusztikus tömörfa bútorok, ajtók, gerendák, antik hatású díszkutak, oszlopok, lámpák, és az itt található sok apró tárgy a mediterrán életérzés stílusteremtő kellékei.

Bővebben
Max City Bk. - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a.

A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb burkolat, bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 000 m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 lakberendezési üzlet gondoskodik. A Max City Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítő található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig. A Max City, a lakberendezés fővárosa.

Bővebben
Max Parketta - 2045 Törökbálint Tópark u. 1/a., Max City fsz. 007

Európai és trópusi fafajok széles választéka jellemzi a Max Parkettát. A lehető és letehető legjobb. S ha már e széles paletta (szalag, csaphornyos, többrétegű készparketták, natúr és kész svédpadlók, bambusz, kókusz-tengerifű egzótafák, parafák, mozaik- és, lamellaparketták) miatt a nem könnyű választást meghoztuk, onnan már minden egyszerű, hiszen a cég akár ki is szállítja és le is rakja és nemcsak a kocsiról... Hát ilyen a MAX.

Bővebben
Parador Parketta Stúdió - 1023 Budapest Lajos utca 37.

A PARADOR az Ön ízléséhez igazodik, ezért a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Klasszikus, modern, design, fa, kő, fém vagy épp futurisztikus...bármilyen elképzelése is legyen álmai padlójáról, a PARADOR lenyűgözően élethű mintázattal, meghökkentően eredeti felületi struktúrákkal a lába alá varázsolja a PADLÓT, amire mindig is vágyott.

Bővebben
Ponti Csempe és Mozaik - 1134 Budapest Róbert Károly krt. 54–58., Material Center...

A céget egyedi, különleges választéka különbözteti meg versenytársaitól. Megtalálhatjuk itt a világhírű Bisazza üvegmozaikgyár termékeit, a Lea Ceramiche exkluzív modern és rusztikus padlólapjait és fali csempéit, az Inalco Ceramica modern, nagyméretű padlólapjait és fali csempéit, a Klinker Sire Spa uszodai burkolólapjait. A kínált szaniterek is a minőséget képviselik: Grohe, Keramag, Ravak.

Bővebben
Porcelanosa - 1139 Budapest Váci út 95.

Mára a hidegburkolatoknál is nyomon követhető a trendek változása. Ami divat az öltözködésben, a lakástextileknél, az divattá válik a burkolatoknál is. Mintázatukban és felületkiképzésükben megszólalásig hasonlítanak a mészkőre, palára, rozsdás fémfelületre, fára, textilre, cementre, betonra, akár a bőrre is. Ezek mindegyike megtalálható ebben a nagyon dekoratív bemutatóteremben, különleges formájú szaniterekkel és csapokkal kiállítva.

Bővebben
Rokfort Építészeti Stúdió - 1054 Budapest Zoltán utca 7.

A belváros egyik patinás épületében bukkanhat rá a vásárló a Rokfort Kft. bemutatótermére. A különleges és formabontó kialakítású térben a csempe és hidegburkolatok gazdag és egyedi variációja kínálja magát, lenyűgöző szín-, forma-,minta- és méret-választékban. A design fellegvárából, Itáliából érkező termékek skálája a klasszikus eleganciától alegújabb trendekig terjed, a MIRAGE, SICIS, VIVA, FAP és REFIN márkák szerelmeseinek kötelező megálló a ROKFORT - lakás, étterem, szálloda stb. építése és felújítása közben.

Bővebben
S & Co - 1043 Budapest Aradi u. 16.

Szaniterek, burkolatok és wellness-termékek óriási választéka a letisztult stíluson keresztül, a klasszikuson át a merészen extravagánsig. A legnevesebb európai gyárak kiváló termékei egy helyen, minden árkategóriában. 1400 m2-en, 60 kompletten és ízlésesen berendezett fürdőszoba, különálló burkolat- és csaptelepstúdió, valamint látványtervezési lehetőség nyújt segítséget a választásban.

Bővebben

A főváros közelében, Ócsán, a mintakertben sétálva, kipróbálhatjuk és élvezhetjük a formatervezés világát. A Semmelrock terasz-, út- és térkialakítási ötletekkel segíti kertjének kialakítását. Kollégáink a helyszínen a cölöpök, szegélyelemek és lépcsők építési megoldásaira is szintén tanácsot adnak, példákat mutatnak. Az ország több pontján, partnerkereskedőink mintakertjében is megtekinthetőek termékeink beépített formában. Weblapunkon, egy virtuális séta keretében megtekintheti ócsai mintakertünket, és értékesítési pontjainkat.

Bővebben
Stella Ceramia - 1065 Budapest Lázár u. 1.

Komplett fürdőszoba-berendezések és teakfa bútorok is találhatók a Stella üzletében. Olasz és német mázas padlólapok, falicsempék, mozaikok, zuhanyfülkék és kerti bútorok, jakuzzik, uszodák komplett tervezésében és kivitelezésében segít a minőség és széles választék kedvelőinek a Stella Ceramia. A jelentős gyártók termékei mind megtalálhatók a bemutatóteremben.

Bővebben
Trópusifa Stúdió - 1036 Budapest Bécsi út 85.

Ez egy meglepetésekkel teli parketta-üzlet! Találkozott már olyan különleges megoldásokkal, mint az öntapadós, legörgethető „rollywood”; famozaik; gumibetétes parketta a fürdőbe, vagy homokfúvott, festett parketta, esetleg 100%-os tömörfa padlófűtésre? Mostani újdonság a hőkezelt kőris. Ha valami igazán különlegesre vágyik, innen válasszon! S mindezeken túl felületkezelő anyagokkal és kivitelezéssel is állnak rendelkezésre.

Bővebben
VS Fürdőszoba szalon - 1033 Budapest Szentendrei út 179.

A Ravak Business Centerben lévő kétszintes minta-bemutatóterem, egy éve ad otthont prémiumkategóriás szanitereknek, kádaknak, fürdőszoba bútoroknak, zuhanykabinoknak, -paneleknek, tálcáknak. Mindezek mellett berendezett fürdőszoba-részletek között sétálhatunk a földszinten, míg az emeleten a rendkívül gazdag fal- és padlóburkolatoké a főszerep, ahol gyermeksarok is található. Látványterv-készítés, gyors kiszállítás és szervezett lakberendezési továbbképzések egészíti ki a üzlet tevékenységét.

Bővebben