Elérhetőségeink:

Ha kérdése van vagy csak ajánlani szeretne egy üzletet, keressen az alábbi elérhetőségeken:

InterPage Kft. 2112 Veresegyház, Hársas utca 21.
Tel.: +36 20 8033 001
Fax: +1 319-6880
Adószám: 14321436-3-13

Írjon nekünk!

Toggle Upper
Toggle Upper
English version Magyar

Regisztrálás

Válogatás Budapest legjobb üzleteiből   

- és a designvilág legjobb híreiből!
Ön itt jár: FőoldalÜzletekLakberendezés
Doorland bemutatóterem - 1042 Budapest Árpád út 48-50.

Bővebben
Jankó Nyílászáró Bemutatóterem - 1036 Budapest San Marco u. 6-8....

A közelmúltban nyílt meg ez a többszintes, exkluzív nyílászáró-bemutatóterem, saját parkolóval. A kiállított kültéri nyílászárók a csúcstechnológia és a fa ötvözéséből születtek. A rusztikus és standard profilok széles választékát kínálja az üzlet, s emellett műszaki megoldásokkal is megismertetik az érdeklődőket. Az értékesítésen túl a megrendelt nyílászárókat igény esetén be is építik, melyekre 3 év jótállást és 5 év alkalmassági garanciát biztosítanak.

Bővebben
M.L.S. Bemutatóterem - 2310 Szigetszentmiklós Sellő u. 8.

Az olaszországi Olivari cég formatervezett ajtó- és ablakkilincsei 1911 óta a minőség és design mintapéldái. Klasszikus és modern (minimalista) stílusban, minden igénynek megfelelően, bármely zármérethez megrendelhető. Emellett, a német SCOOP rozsdamentes acélkilincsei közül is választhatunk nyílászáróinkra. A cég székhelyén található bemutatótermet több ezer(!) MILESI pácminta is színesíti, melyek kiváló minőséggel fedik kül- és beltéri faanyagainkat.

Bővebben
Mantu Ajtó Stúdió - 1138 Budapest Röppentyű utca 73.

Nem ajtókat és ablakokat, hanem térformáló elemeket kínál két bemutatótermében a MANTU. Ha itt választunk a kínálatból, megtaláljuk a stílusunknak, életformánknak, a bennünket körülvevő környezet színeinek, formáinak legmegfelelőbb megoldást. Kül- és beltéri, az ajtótól az árnyékolástechnikáig mindenre kiterjedő kínálatuk a műfaj csúcskategóriája (Lenteam, Internorm).

Bővebben

A cég egyedi, bútorminőségű felületkezeléssel készülő falépcsőket (borovi fenyő és tölgy), ajtókat és ablakokat gyárt minden stílusban. Több mint 10 éves szakmai tapasztalat garantálja az állandó jó minőséget.

Bővebben